Žáci
út 5.9.2023 | Klub

Náborové akce v plném proudu! Kurz ledního hokeje již za rohem

Už ve čtvrtek 21. září v 17:45 znovu odstartuje pod Bílou věží Kurz ledního hokeje. Tréninky pod taktovkou zkušených hradeckých trenérů mládeže budou probíhat již tradičně ve čtvrtek od 17:45 a rovněž v neděli od 8:30. Mountfield HK již během prázdnin se svým stánkem absolvoval několik náborových akcí, v podobném duchu bude pokračovat i zkraje školního roku.

Jestliže jste tyto náborové událost propásli, nebojte, rozhodně není všem dnům konec. Už za pár dní budete mít další příležitost potkat navštívit stánek Mountfieldu HK. Na neděli 10. září je od 10:00 do 17:00 pod hlavičkou Královéhradecké unie sportu připraven třetí ročník Dne náborů a sportu, který se uskuteční v Areálu Slavia v Orlické kotlině. Neváhejte tedy dorazit a dozvědět se vše podstatné o Kurzu ledního hokeje přímo od trenérů!

Samotný Kurz ledního hokeje odstartuje již ve čtvrtek 21. září v malé hale ČPP Arény. „Od 16:30 bude možnost zhlédnout ukázkový trénink mládežníků Mountfieldu HK, v tento čas bude v malé hale připraven i stánek, kde se děti s rodiči nahlásí. A ti, kteří budou potřebovat, si budou moci zapůjčit potřebnou hokejovou výstroj ke Kurzu ledního hokeje,“ říká vedoucí trenér náboru Martin Stehno s tím, že v 17:45 poté nejmenší hradecké naděje zavítají i na ledovou plochu.

Informace o Kurzu ledního hokeje v kostce

  • Termíny: Začátek tréninků na ledě v rámci Kurzu ledního hokej bude ve čtvrtek 21. září 2023 v 17:45, dále probíhají tréninky každý čtvrtek (17:45-18:45) a každou neděli (8:30-9:30).
  • Ročníky: Kurz je určen pro děti ročníku narození 2017 a mladší.
  • S sebou: Vlastní brusle, helmu s košíkem a zimní rukavice (nejlépe palčáky nebo rukavice na lyže). Doporučené jsou také chrániče na skateboard či kolečkové brusle. Možné je také vypůjčení těchto částí výstroje po předchozí domluvě (martin.stehno@mountfieldhk.cz).
  • Cena: 2 500 Kč za celou sezonu nebo 490 Kč měsíčně.
  • Možnosti přihlášení: Skrze on-line formulář; e-mail martni.stehno@mountfieldhk.cz; nebo přímo během kteréhokoliv tréninku.

Už během srpna se náborový stánek Mountfieldu HK představil na Stříbrném rybníku, a to konkrétně 19. srpna, kdy zavítal na tradiční akci Poklad na Stříbrném rybníku. U toho nechyběli kromě trenérů mládeže rovněž zástupci A-týmu – v rámci autogramiády se fanouškům podepisovali Evan Jasper, Ralfs Freibergs a Radek Pilař. Děti si v rámci slunného dne v areálu Stříbrného rybníku rovněž měly možnost ozkoušet hokejovou výstroj nebo si také zastřílely na branku.

Podobnou možnost měly děti a malí fanoušci Mountfieldu HK i v rámci Zahájení sezony, během kterého nechyběl stánek Mountfieldu HK před branami ČPP Arény. V akci byly opět hokejky a míčky, znovu se totiž střílelo na bránu. Mezi malé fandy rovněž zavítal maskot Mounty, který rozproudil zábavu ještě o něco více. Kromě dospělých se ve fanzoně díky klubovému stánku zabavili také ti nejmenší.

Před ČPP Arénou to již pořádně žije 🤩 🍻 mountfieldhk.cz/fanzona

Zveřejnil(a) Mountfield HK dne Pátek 1. září 2023


Ani během uplynulého víkendu na slavnostním otevření Malšovického stadionu nechyběl stánek Mountfieldu HK, před zápasem Fortuna ligy mezi Votroky a Sigmou si totiž hradecký fotbalový klub připravil bohatý doprovodný program, ten před stadionem doplnil i stánek hokejového klubu Mountfield HK. Nechyběly opět střelba na branku, náborové letáčky nebo zkoušení výstroje. To vše pod dohledem trenérů mládeže Lvů.