Aktuální zprávy z klubu
pá 10.11.2023 | Tomáš Kalas, Daniel Krátký

OlfinCar hráčem října je Jérémie Blain. Pošlete mu dotaz na IG

V oblíbené anketě OlfinCar hráč měsíce si fanoušci volí jednoho ze svých tří favoritů, který se následně stane hvězdou měsíce. V září byl nejúspěšnější Oliver Okuliar, v říjnu ovládl hlasování fanoušků Jérémie Blain. Tomu nyní můžete klást otázky: Ovšem nově na Instagram stories Mountfieldu HK. A máte na to pouhých čtyřiadvacet hodin.

Ptejte se Jérémieho Blaina

JeremieBlain
Bilance v říjnu:
9 zápasů
2 góly
Radegast Index 16
+/- -3

Rodák z Leymone Jeremie Blain je už čtvrtou sezonu pevnou součástí hradecké obrany. Během sezony 2016/17 se po neúspěšné snaze dostat se do NHL vydal evropskou cestu, ve které se rozhodně našel. Jak navíc nedávno v rozhovoru pro hokej.cz prozradil, za mořem nebyl přes pět let. Po dvouročním působení v Rakousku se vydal do Česka a přes Spartu zakotvil v Hradci. Česko je navíc pro něj druhý domov a evidentně mu svědčí i působení na východě Čech. Do nového ročníku navíc vkročil s rolí asistenta kapitána a výborně odehrál i přípravu, ve které během sedmi utkání zapsal bilanci 1+4.

Kanadské body sbíral poměrně pravidelně i v extraligových duelech, přestože na první gól čekal až do šestého kola. Po říjnu se jeho sbírka rozrostla na 16, přičemž v loňské sezoně jich dohromady nastřádal 27! Majitel 282 extraligových startů má aktuálně bilanci 4+12 a společně s Oliverem Okuliarem zastává post nejproduktivnějšího hráče týmu. Blain je nejnebezpečnější zejména v přesilových her. Dohromady totiž v této herní situaci bodoval celkem desetkrát, přičemž dvakrát slavil gól.

🔝 OlfinCar hráčem měsíce října se stává produktivní zadák 𝐉𝐚𝐲 𝐁𝐥𝐚𝐢𝐧. Nově mu otázky můžete zasílat skrze Instagram...

Zveřejnil(a) Mountfield HK dne Pátek 10. listopadu 2023


Výsledky Kdo má podle vás získat ocenění OlfinCar hráč měsíce října?

1.Jérémie Blain 53,78 %
2. Oliver Okuliar 35,63 %
3. Bohumil Jank 10,59 %