Aktuální zprávy z klubu
čt 15.12.2022 | Jan Vavřina

Originální vánoční dárek? Gólové puky z povedeného derby!

Lámete si hlavu nad tím, jaký originální dárek věnovat některému z hradeckých příznivců? Máme pro vás skvělý tip. Na začátku prosince odehrál Mountfield HK v rámci 26. kola TELH derby proti pardubickému Dynamu, které na domácím ledě smetl 4:0! O góly se postarali postupně Lukáš Cingel, Marek Zachar, Kevin Klíma a Oliver Okuliar. A všechny originální puky, které dostali Lvi do brány, jdou nyní do aukce. K nim přibyl ještě jeden kotouč, který lapil Henri Kiviaho a připsal si páté extraligové čisté konto. Aukce končí v pondělí 19. prosince večer, aby se k vám puky dostaly ještě před Štědrým dnem.

Které předměty se budou dražit?

Jak jsou předměty certifikované?

Jde o originální hrané puky APK LH (TELH), certifikované společností GotAuthentic. Každý puk je v plastové krabičce UltraPro, opatřen popisem dané události a zapečetěn číslovaným hologramem. Krabička je opatřená popisem puku a QR kódem, po jehož načtení se otevře internetová karta puku, na které si můžete prohlédnout detaily a fotografie puku.

Tuzemská společnost GotAuthentic spolupracuje s kluby na přípravě, vytváření, certifikaci a prodeji autentických artefaktů. Web gotauthentic.com funguje jako virtuální databáze, místo pro digitalizaci sportovních sbírek a marketplace v jednom. Stránka umožňuje jednoduché intuitivní vyhledávání, filtrování a prohlížení sportovních sbírek, nákup, prodej nebo jednoduché sdílení na sociálních sítích.

Jak se zúčastnit aukce?

  1. Vytvořit si uživatelský profil na www.gotauthentic.com.
  2. Rozkliknout si nabízený předmět a nabídnout svou částku.
  3. Minimální příhoz je 50 Kč.
  4. Aukce končí v pondělí 19. prosince, a to postupně ve 20:00, 20:10, 20:20, 20:30 a 20:40. Aukce končí v daný okamžik, bez nastaveného času.
  5. Úspěšní dražitelé budou kontaktování ohledně dalšího postupu.