Fanoušci
pá 10.6.2022 | Jan Vavřina

Přesně po roce na Nový Hradec. Lvi ve čtvrtek obují kopačky

23. června 2021 se hradečtí hokejisté představili v exhibičním fotbalovém utkání na Novém Hradci a přesně po 365 dnech zavítají na stejné místo znovu. A to už posedmé! Vloni i přes tři vstřelené góly padli 3:4, letos se pokusí o odvetu. O výsledek ale půjde až v poslední řadě. Důležité je zapotit se, pobavit příchozí diváky a rozdat jim stovky podpisů v rámci autogramiády.

Úvodní výkop je naplánován ve čtvrtek 23. června na 17:00, živo bude na fotbalovém hřišti na Novém Hradci Králové ale už dříve. Předzápas totiž obstarají hráči 9. třídy Mountfieldu HK proti starším žákům z místního klubu.

Samotné utkání A-mužstva by se mělo hrát standardně na dva poločasy o 45 minutách, fanoušci nepřijdou ani o vždy atraktivní penalty. Postaví se do branky fotbalový mág Radek Smoleňák, navrátilec Radovan Pavlík nebo vypomůže opět detroitský Filip Hronek? To se nechte překvapit...

Po zápase bude přichystána oblíbená autogramiáda, na kterou by měli dorazit prakticky všichni členové A-týmu, kteří se na novou sezónu připravují v České republice – chybět tedy budou krajánci, ti se chystají ve svých domovinách a k mužstvu se připojí v polovině července.

Připraven bude také doprovodný program ve formě soutěží, dorazí i partner klubu Big Shock! se svými skvělými produkty. A vy byste u toho neměli scházet! Ve čtvrtek 23. června na Novém Hradci.

Fotogalerie