Fanoušci
čt 30.3.2023 | Klub

Přijďte na semifinále a vyhrajte poukaz na dovolenou u moře!

Během loňských vyřazovacích bojů měli hradečtí fanoušci, kteří přišli podpořit Lvy přímo do ČPP Arény, možnost vyhrát jednu z mnoha skvělých cen. A podobná příležitost se jim nabízí i v letošním semifinále! Pět šťastlivců si totiž odnese vouchery v hodnotě 30 000 Kč na dovolenou dle vlastního výběru z aktuální nabídky obchodních značek FISCHER, EXIM Tours, NEV-DAMA a eTravel, členů skupiny DER Touristik CZ a.s., největšího specialisty na dovolenou v České republice.

Poukaz má dvouletou platnost a do nejoblíbenějších prázdninových destinací u moře jako jsou například Řecko, Turecko, Egypt, Tunisko nebo Bulharsko, můžete odletět i přímo z Pardubic! Co pro to můžete udělat? Stačí přijít na některý ze zápasů a pak už mít jen trochu štěstí.

Do soutěže se totiž nemusíte nijak hlásit, kupovat kupony ani posílat SMS – každá permanentka nebo vstupenka je automaticky součástí slosování. Stačí tedy přijít podpořit Lvy do ČPP Arény, sledovat kostku a poslouchat moderátora utkání. Právě on představí vítězná čísla permanentek a vstupenek a předá výhercům uvedenou cenu. Během 3. a 4. zápasu se dočkají vždy dva fanoušci, v případně 6. utkání pak jeden. Cenu je přitom nutné vyzvednout do konce utkání, případný nevyzvednutý voucher bude převeden do dalšího zápasu.

Poukaz v hodnotě 30 000 Kč na zájezd dle vlastního výběru z aktuální nabídky obchodních značek FISCHER, EXIM Tours, NEV-DAMA a eTravel využije určitě každý. Vybírat můžete ze stovek nabídek letních dovolených u moře v nejoblíbenějších prázdninových destinacích. Poznat a okusit tak můžete řeckou kuchyni, egyptské pyramidy, orientální tureckou atmosféru, tuniskou historii nebo bulharské písečné pláže, a navíc využít možnosti pohodlného odletu z blízkých Pardubic! Jakou destinaci a jaký ze stovek hotelů zvolíte, je jen a jen na vás.