Aktuální zprávy z klubu
út 6.2.2024 | O Kapku lepší hokej

Vydražte si O Kapku lepší dres nebo jiný hokejový předmět

Dvě kompletní kola, ve kterých nastupovali hokejisté Tipsport extraligy i Chance ligy se speciálně upravenými dresy, sami k výstroji přidávali oranžové prvky, jsou za námi a nyní máte jedinečnou příležitost se také aktivně zapojit a podpořit děti s poruchami krvetvorby svým příspěvkem do speciální aukce, kterou v rámci projektu O Kapku lepší hokej každoročně pořádáme. Do aukce bude možno vstoupit do 20. února do 18 hodin.

O Kapku lepší hokej 2024

Jak se zapojit do aukce

Stačí se registrovat na webu sportovniaukce.cz. Poté je možné dražit jeden z vámi vybraných předmětů. Ke všem dresům i hokejkám bude připraven certifikát pravosti, který obdrží úspěšný dražitel s vydraženým předmětem.

Ukázka předmětů v aukci

V aukci je možné zakoupit speciální hraný dres O Kapku lepší hokej Olivera Okuliara, který oblékl v souboji na ledě Mladé Boleslavi a také speciální trikot s oranžovým rukávem, ve kterém naskočil útočník Jan Eberle proti Českým Budějovicím. V aukci jsou rovněž puky, které podepsal právě hradecký kapitán a také podepsaná hraná hokejka obránce Jérémieho Blaina. Vydražte si hokejový předmět a pomozte dobré věci!

Fotogalerie