Aktuální zprávy z klubu
ne 26.2.2023 | Jan Vavřina

10. sezona Mountfieldu HK aneb derby jako vzpomínkové utkání

2013-2023. Mountfield HK aktuálně svádí boje v jubilejní desáté extraligové sezoně. A při té příležitosti si pro fanoušky připravil speciální doprovodný program během nedělního derby, které se hraje v rámci posledního kola. A na co se mohou příznivci Lvů těšit? Na symboly odkazující na první ročník – originální dresy, účast legend nebo populárního spíkra.

⚠ Pár aktuálních informací k zítřejšímu programu: ⏰ Doprovodný program odstartuje 10 minut před začátkem duelu, tedy v...

Zveřejnil(a) Mountfield HK dne Sobota 4. března 2023


Základní část s účastí Mountfieldu HK s pořadovým číslem 10 jde do finiše! A Lvi ji zakončí stylově, východočeským derby ve slavnostním hávu. Fanoušci se mohou těšit na celou řadu aktivit a zajímavostí, díky kterým se pomyslně vrátí do první sezony 2013/14. Jaké jsou ty hlavní?

LEGENDY. Vybavíte si, kdy jste viděli naposledy pohromadě kapitána Jiřího Šimánka, srdcaře Petera Frühaufa, Hradečáka Jaroslava Kudrnu, asistenta Reného Vydareného a kouče Petera Draisaitla? Už to pár let bude... Všichni zmínění přislíbili dorazit v neděli do ČPP Arény, aby spolu s vámi zavzpomínali na první ročník Mountfieldu HK. V něm se ostatně podceňovanému týmu vedlo výborně, základní část zakončil na páté pozici a slavil přímý postup do čtvrtfinále.

AUTOGRAMIÁDA. Zmíněná pětice borců, která svou měrou psala historii Mountfieldu HK, bude pro fanoušky k dispozici na autogramiádě. Ta bude probíhat od 15:05 do 16:00 v ČPP Aréně za hlavním vchodem, pro prvních 500 příchozích budou přichystány podpisové kartičky. Vchod se otevře standardně 90 minut před začátkem zápasu, tedy v 15:00. V 16:30 pak odstartuje samotný duel mezi Hradcem a Pardubicemi. I jeho součástí budou aktéři, kteří sezonu 2013/14 v barvách obou klubů pamatují. Na čestné buly se postaví netradičně zadák Bohumil Jank. A kdo to bude z pardubické strany? Robert Kousal, Patrik Poulíček, Lukáš Radil, nebo Tomáš Zohorna?

DRESY. Oblíbený trikot ala Montreal Canadiens? Na ten fanoušci rádi vzpomínají. A uvidí ho znovu v akci! Hradečtí hokejisté totiž v derby obléknou dresy, které svými motivy odpovídají těm z ročníku 2013/14. Každý hráč ten svůj navíc podepíše a celá hraná sada zamíří do aukce, takže cennou vzpomínku může skrz dražbu získat každý z vás.

SPÍKR. Nejen k začátkům Mountfieldu HK patří neodmyslitelně spíkr Birkow. Ten svým entuziasmem dokázal pobláznit celý hradecký kotel, který hnal zápas co zápas Lvy za vítězstvím. Úspěšnou misi předal před pár lety svým nástupcům. Nyní je ale ten správný čas, aby se aspoň na jedno utkání vrátil na místo činu. Birkow tak znovu zaujme místo na stupínku a skrz megafon bude chtít opět strhnout všechny fanoušky.

PUKY. Speciální zápas si zaslouží speciální puky. A to jak hrací, tak fanouškovské. Ty hrací zamíří po utkání skrze aukci opět mezi sběratele. Kdo si bude chtít pamětní fanouškovský puk zajistit už před utkáním, bude mít možnost ve stánku fanshopu v hale. I v tomto případě jde ale o limitovanou edici! Na autogramiádě si ho přitom můžete rovnou nechat podepsat.

DALŠÍ AKTIVITY. Kromě toho se v ČPP Aréně budete moci zúčastnit tematických soutěží, poslechnout si rozhovory s účastníky nebo zavzpomínat u dobových videí.

U toho byste rozhodně neměli chybět! Přijďte zavzpomínat na uplynulých 10 sezon, vyprodat derby a poděkovat týmu za povedenou končící základní část. Vstupenky jsou stále v prodeji on-line. Na sezení jsou sice prakticky vyprodané, místa na stání jsou však stále k dispozici.