Aktuální zprávy z klubu
čt 17.3.2022 | Klub

Ve čtvrtfinále proti Boleslavi: Praktické informace pro fanoušky

AKTUALIZOVÁNO: Už jen desítky hodin zbývají do vypuknutí letošního vrcholu sezóny, u kterého by žádný hradecký fanoušek neměl chybět! Lvi vstoupí do Generali Česká play off Tipsport ELH z prvního místa a ve čtvrtfinále vyzvou Mladou Boleslav. Ta skončila po 60 kolech na jedenáctém místě, jenže v předkole si poradila se šestou Plzní. Příznivci špičkového hokeje se kromě atraktivních zápasů mohou těšit na celou řadu doprovodných aktivit. Mountfield HK přináší přehled veškerých důležitých informací pro návštěvníky víkendových duelů.

Vstupenky na čtvrtfinále stále k dispozici

Vstupenky na první dva čtvrtfinálové zápasy (sobota 19.3. od 19:00 a neděle 20.3. od 16:00) jsou v prodeji on-line a v Infocentru Hradec Králové. Na pokladně ČPP Arény bude prodej probíhat pouze v zápasové dny od 13:00.

Majitelé sezónních permanentek se nemusí o nic starat, jejich karty budou automaticky platné po celé play off. Majitelé základních permanentek měli předkupní právo na nákup vstupenek svých míst do úterý 8. března. Více informací naleznete v sekci Vstupenky na play off.

Na hokej bez jakýchkoliv omezení

Konečně bez respirátorů, certifikátů a jakýchkoliv dalších omezení! Aktuálně platná nařízení Ministerstva zdravotnictví se nijak netýkají sportovních utkání, na hokej tak můžete dorazit bez jakýchkoliv restrikcí. U vchodu vás čeká jen standardní prokázání platné permanentky/vstupenky a bezpečnostní kontrola v rozsahu z posledních sezón.

Sektor pro hostující fanoušky bude od toho domácího z bezpečnostních důvodů kompletně oddělen, a to včetně spodního ochozu. Ten tak nebude průchozí.

Omezení u ČPP Arény + parking

V okolí ČPP Arény aktuálně probíhají přípravy na rekonstrukci křižovatky Fortna. Parkování pro návštěvníky utkání Tipsport extraligy je zajištěno u Univerzity Hradec Králové, konkrétně u budovy A (Objekt společné výuky) v Hradecké ulici, která je vzdálena od ČPP Arény zhruba 5 minut chůze. Na parkovišti je možné ponechat vůz nejdříve 90 minut před začátkem utkání, neprodleně po konci zápasu je nutné parkoviště opustit.

S ohledem na stavební uzávěry v okolí ČPP Arény doporučujeme využít k příchodu k hale cestu skrze univerzitní kampus a lávku přes Orlici. Další parkování, tentokrát už zpoplatněné, je možné v parkovacím domě naproti ČPP Aréně, případně na okolních parkovacích plochách.

Losování hodnotných cen a doprovodný program

Mountfield HK ve spolupráci s partnery play off, kterými jsou společnosti CK FISCHER, EXIM tours, Mountfield a Beko, připravil pro všechny fanoušky v ČPP Aréně losování o skvělé ceny v celkové hodnotě 250 tisíc korun! Ve hře bude poukaz na zájezd, bazén, sekačka, domácí spotřebiče, NHL22 nebo sto lahví vín. Co pro výhru musíte udělat? Prakticky nic! Stačí přijít do ČPP Arény a mít trošku štěstí – automaticky budou losována čísla všech permanentek a vstupenek přítomných na zápase.

Kromě některé ze zmíněných cen a zážitku z hokeje si můžete odnést také další výhry. V sobotu navštíví utkání partner Tipsport extraligy i play off společnost Generali České pojišťovna, v neděli zase Pivo Radegast nebo Škoda Auto. Těšit se můžete na další soutěže a aktivity.

Nápoj Big Shock! zdarma pro VIP Fans

Všichni fanoušci, kteří v rámci loňských kompenzací věnovali klubu celou částku za permanentku, mohou v průběhu aktuální sezóny čerpat celou řadu benefitů. Mohli využít slevu ve fanshopu, navštívit utkání v Kolíně zcela zdarma, zúčastnit se bruslení s hráči, jejich jména jsou na pamětní tabuli a místa ozdobena samolepkou. Všichni rovněž obdrželi v období Vánoc speciální dárek, nyní se dočkají další pozornosti.

Po sobotním utkání si mohou všichni majitelé karet VIP Fans při odchodu z haly vyzvednout ve stánku vedle fanshopu plechovku oblíbeného nápoje Big Shock!

Nedělní soutěž s Big Shock!

Před nedělním čtvrtfinálovém utkání proběhne v bezprostřední blízkosti ČPP Arény „šokující soutěž“ s partnerem klubu – Big Shock! Ve hře budou dvě vstupenky VIP GOLD právě na nedění zápas, 100 plechovek Big Shock! a další předměty od této značky energetických nápojů.

Začátek akce bude v neděli 20. března ve 14:00, registrace do soutěže proběhne od 13:45 u vstupu do Jiráskových sadů. Účast v soutěži je limitovaná počtem účastníků, bude se moci zapojit prvních 20 příchozích! Pro výherce plechovek Big Shock! bude vstup do ČPP Arény zajištěn, plechovky bude možné uschovat dle pokynů pořadatele soutěže.

On-line prodej vstupenek na čtvrtfinále