Aktuální zprávy z klubu
út 15.3.2022 | Klub

Přijďte na čtvrtfinále play off a vyhrajte ceny za čtvrt milionu!

Mountfield HK se chystá na vrchol sezóny a ten bude pro fanoušky obzvlášť atraktivní. Kromě skvělých dojmů ze špičkového hokeje a parádní atmosféry si budou moci domů odnést také některou z celé řady cen – od poukazu v hodnotě 30 000 Kč na zájezd dle vlastního výběru od společností CK FISCHER nebo EXIM tours, přes sekačku, bazén či vína od společnosti Mountfield nebo domácí spotřebiče v podobě pračky či sušičky od společnosti Beko. To vše už od soboty na hradeckém hokeji!



Společnosti CK FISCHER, EXIM tours, Mountfield a Beko se staly partnery Mountfieldu HK pro letošní vyřazovací boje a radost z toho mohou mít také příznivci hradeckého hokeje. Právě oni totiž budou moci na každém čtvrtfinálovém utkání vyhrát některou z celé řady cen, které mají dohromady hodnotu přes čtvrt milionu korun!

Do soutěže se nemusíte nijak hlásit, kupovat kupony ani posílat SMS – každá permanentka nebo vstupenka je automaticky součástí slosování. Stačí tedy přijít podpořit Lvy do ČPP Arény a ve druhé třetině sledovat kostku, kde budou představena vítězná čísla (permanentek a vstupenek) hlavních cen. Jejich výherci se pak musí dostavit do fanshopu, aby mohla být ověřena oprávněnost výhry a předány kontaktní údaje. Poté už se mohou jít všichni šťastlivci radovat zpátky na tribuny. Po utkání bude navíc seznam všech výherních čísel zveřejněn na webu klubu. A co všechno je ve hře?

On-line prodej vstupenek na čtvrtfinále

Každý čtvrtfinálový zápas bude k dispozici poukaz v hodnotě 30 000 Kč na zájezd dle vlastního výběru od společností CK FISCHER nebo EXIM tours, a to pohodlně s odletem z Pardubic! Při každém utkání bude vylosován jeden výherce a pokud to budete vy, je už jen a jen na vás, kterou z nejoblíbenějších destinací si vyberete – zda zvolíte relax v Turecku, Egyptě, Tunisku, Bulharsku nebo Řecku. S kufry na letiště přitom nemusíte přes půl republiky, ale jen do 20 km vzdálených Pardubic.

Také společnost Mountfield připravila pro fanoušky lákavé ceny. Vaše může být benzinová sekačka v hodnotě 30 tisíc nebo bazén v hodnotě téměř 50 tisíc. Z prvního dvojzápasu bude zároveň vylosováno 50 a 50 šťastlivců, kteří si mohou v prodejně Mountfield Hradec Králové vybrat víno dle vlastního výběru zcela zdarma. V prodejně v Pilnáčkově ulici bude navíc v pondělí 21. a v úterý 22. března vystaven Prezidentský pohár, se kterým se můžete přijet vyfotit.

Hodila by se vám zbrusu nová pračka nebo sušička na prádlo? Také tyto produkty kvalitní značky Beko budou ve hře v ČPP Aréně. Stačí, abyste přišli na čtvrtfinále, měli trochu štěstí a domů můžete odjet s domácím pomocníkem.

Co se bude kdy losovat?

1. čtvrtfinále: Zájezd, bazén, pračka, 50 vín, NHL22
2. čtvrtfinále: Zájezd, sekačka, sušička, 50 vín, NHL22

Cena od společností CK FISCHER a EXIM tours: Poukaz v hodnotě 30 000 Kč

Poukaz v hodnotě 30 000 Kč na zájezd dle vlastního výběru od společností CK FISCHER nebo EXIM tours, a to pohodlně s odletem z Pardubic! K dispozici jsou nejoblíbenější destinace ve Středomoří. Poznat a okusit tak můžete egyptské pyramidy, orientální tureckou atmosféru, řeckou kuchyni, tuniskou historii nebo bulharské písečné pláže. Kterou destinaci a jaký ze stovek hotelů zvolíte, je jen na vás. Navíc můžete až do konce března využít nejvýhodnější podmínky nákupu letní dovolené u moře na první moment – poslední místa pro děti zcela zdarma; storno, případně změnu zájezdu můžete učinit ještě 30 dnů před odletem také zcela zdarma.



Cena od společnosti Mountfield: Benzinová sekačka

Benzinová sekačka s pojezdem SP 535 HW 4S od společnosti Mountfield má záběr 51 cm, výkon 3,3 kW a koš o objemu 60 l. Supervýkonný motor HONDA nabízí čtyři rychlosti pojezdu, sekačka systém 4v1: sběr trávy do koše, zadní a boční odhoz, mulčování. Součástí jsou velká kola se speciální protiskluzovou úpravou, centrální nastavení výšky sečení, optická signalizace zaplnění koše, šasi z prvotřídní oceli nebo praktický nárazník slouží i jako madlo pro přenášení. Prodejní cena tohoto produktu je 29 990 Kč.


Cena od společnosti Mountfield: Bazén

Bazén AZURO VARIO V1 včetně příslušenství má průměr 3,6 m a hloubku 1,07 m; dekorem vnějších stěn je dřevo. Možnost instalace je na povrchu nebo částečného či úplného zapuštění do terénu včetně svahu. Výhra obsahuje těleso bazénu z odolného ocelového plechu s vícevrstvou antikorozní úpravou, geotextilní podložku, vnitřní bazénovou fólii, sběrač nečistot, pískovou filtraci Azuro 5, bazénové hadice a schůdky. Prodejní cena této sady je 49 630 Kč.


Cena od společnosti Beko: Automatická pračka

Automatická pračka Beko WTV 8744 CS XWST řady PREMIUM v energetické třídě C (A+++ -10% dle legislativy do 2/2021) s kapacitou na 8 kg prádla. Pračka má k dispozici celkem 16 různých pracích programů a mezi funkcemi naleznete i oblíbený odložený start, nebo parní osvěžení prádla. ProSmart invertorový motor s 10 letou zárukou. Obvyklá maloobchodní cena modelu je 18 290 Kč.


Cena od společnosti Beko: Kondenzační sušička

Kondenzační sušička řady Premium s tepelným čerpadlem Beko DH 8544 CS FRX v energetické třídě A+++ (-10%) a českým popisem programů. Sušička s kapacitou pro náplň prádla až 8kg a celkovým objemem bubnu 118 litrů s hlučností 64 dB (A). Tato sušička je dále vybavena velmi praktickými funkcemi které jistě oceníte, jako například odložený start, dětský zámek, vnitřní LED osvětlení bubnu, automatická ochrana proti zmačkání, nebo celkovou nabídku 16 programů pro sušení. Díky fresh voňavým kapslím do sušičky si můžete užít příjemně provoněné prádlo. Obvyklá maloobchodní cena modelu je 23 890 Kč.