Aktuální zprávy z klubu
ne 17.3.2019 | Klub

Čtvrtfinále budou doprovázet zvýšená bezpečnostní opatření

Zápasy mezi Hradcem Králové a Brnem přináší silné emoce na ledě i v hledišti, ve vyřazovacích bojích to platí dvojnásob. Domácí utkání Mountfieldu HK proto budou doprovázet zvýšená bezpečnostní opatření. Hokejový klub proto žádá fanoušky, aby dorazili na stadion s dostatečným časovým předstihem.

Bezpečnostní složky včetně Policie ČR vyhodnotily zápasy proti Kometě ve východočeské metropoli jako rizikové, proto je budou doprovázet zvýšená bezpečnostní opatření. Ta budou v obdobném režimu, na která jsou návštěvníci ČPP Arény zvyklí ze všech rizikových utkání z letošní i předešlých sezón.

Brány ČPP Arény se budou otevírat vždy 90 minut před začátkem duelu. Permanentkáři mohou využít rovněž vchod od Jiráskových sadů. Při vstupu na stadion budou probíhat důkladné osobní prohlídky, proto všechny fanoušky prosíme, aby na utkání dorazili s dostatečným časovým předstihem a vyhnuli se tak případným frontám.

Do prostor ČPP Arény nebudou vpuštěni diváci, kteří u sebe budou mít pyrotechniku, zbraně a další nepovolené předměty, či budou pod vlivem jakýchkoliv omamných látek včetně alkoholu. Pro hostující fanoušky bude připraven samostatný vchod a oddělený sektor. Průchod ve spodním ochozu pod sektorem hostí bude navíc ohrazen a nebude tak průchozí.

Útroby ČPP Arény a její přilehlé prostory jsou monitorovány kamerovým systémem. Případné škody či jiná porušení návštěvního řádu, který je bezpodmínečně nutné dodržovat, budou řešeny na základě těchto záběrů přímo s viníky.

Prestižní duely bude sledovat zaplněný stadion, na první duel zbývá přibližně 1000 vstupenek, na druhý o dvě stovky více. Ty je možné zakoupit skrze on-line aplikaci, v den zápasu také na pokladnách ČPP Arény.

V platnosti stále zůstává podmínečný trest uzavření části stadionu, který Mountfield HK obdržel od Disciplinární komice ELH po posledním domácím derby. Hokejový klub proto žádá fanoušky, aby se vyvarovali jakéhokoliv nesportovního chování včetně vulgárních pokřiků a v žádném případě nevhazovali jakékoliv předměty na ledovou plochu, do hlediště či na účastníky utkání. Děkujeme!