Preview k zápasu
po 18.3.2024 | Dominik Jarka

Čtvrtfinálová série míří domů! Nic není ztracené, velí Alex Tamáši

Dvakrát byl Hradec blízko k výhře, dvakrát to v Pardubicích těsně nevyšlo. Zatímco první utkání se lámalo až v prodloužení, druhý duel rozhodli Pardubičtí pět sekund před uplynutím základní hrací doby. Teď už se ale Hradečtí mohou soustředit na domácí duely, kde se pokusí Dynamu vrátit úder. První šanci dostanou na ledě ČPP Arény již v úterý, třetí střetnutí čtvrtfinálové série startuje od 19:00.

RobertKousal
Pardubický odchovanec se stal katem Mountfieldu ve druhém čtvrtfinálovém střetnutí. Dynamo opustil ve svých 24 letech a vydal se na pouť po zahraničních působeních, do Pardubic ve vrátil ještě před třicátými narozeninami. Na branku ve vyřazovací části od svého návratu čekal, dočkal se až proti hradeckému celku.

Praktické informace pro fanoušky

  • Fanzóna před ČPP Arénou: Před oběma zápasy čtvrtfinále v Hradci Králové bude pro fanoušky připravena fanzóna před ČPP Arénou. V té nebude chybět foodtruck s výbornými burgery, stánek obchodního centra FUTURUM Hradec Králové, ve kterém si budou moci děti vyrobit odznáček play off. A program si před zimním stadionem připravilo také Hitrádio Černá Hora.
  • Čestné buly: O úvodní vhazování se postará hradecký rodák a bojovník MMA David „Undertaker“ Dvořák, který v organizaci UFC vyhrál jako první Čech svůj debutový zápas. Chybět nebude ani státní hymna České republiky, o kterou se postará Martin Sedláček.
  • Moje Kartičky:V úterý a ve středu na play off proti Pardubicím máte šanci ještě zakoupit poslední balíčky a kartičky Stadion znovu v akci i knížky o historii. Výrobce Moje Kartičky nabídne i další kartičky a příslušenství. Stánek najdete v přízemí – napravo od vchodu.
  • GotAuthentic: U stánku GotAuthentic si budete moci pořídit hrané a gólové puky z průběhu letošní sezóny včetně některých gólů z předkola proti Vítkovicím nebo z aktuální série proti Pardubicím. V prodeji bude i omezený počet oficiálních zápasových puků pro čtvrtfinálovou sérii s logy obou týmů. Otevřeno bude určitě v úterý do konce zápasu, ve středu pak podle toho, jestli nebude po úterku vyprodáno.
  • Zvýšená bezpečnostní opatření: Utkání s Dynamem vždy doprovází plné stadiony a výborná atmosféra. Bezpečnostní složky nicméně vyhodnotily derby jako rizikové, a tak jej doprovodí zvýšená zvýšená bezpečnostní opatření.
  • Tipsport pod Bílou věží: Před třetím zápasem série s Pardubicemi a v jeho průběhu se fanoušci budou moci vyfotit v instagramovém rámečku, se kterým se po stadionu bude pohybovat promo tým Tipsportu. Ten si u každého fanouška zapíše číslo jeho vstupenky. V první komerční pauze každé třetiny pak bude ze všech fotek náhodně vylosován jeden výherce. Výše odměn graduje v průběhů zápasu stejně jako dění na ledě, o hlavní výhře v podobě vstupenek na MS se tak rozhodne až v závěrečné třetině.
  • Vstupenky: Vstupenky jsou k dostání on-line, v Infocentru HK a na pokladnách ČPP Arény v jejich otevíracích hodinách. Brány ČPP Arény se otevírají 90 minut před úvodním buly.
  • Parkování: Zpoplatněné parkování je k dispozici v parkovacím domě RegioCentrum přímo naproti ČPP Aréně či na okolních parkovacích místech. Bezplatné parkování je možné u Univerzity Hradec Králové, konkrétně u budovy A (Objekt společné výuky) v Hradecké ulici, která je vzdálena od ČPP Arény zhruba 5 minut chůze. Fanouškům je k dispozici v době utkání A-týmu 150 míst, a to až do naplnění kapacity. Na parkovišti je možné ponechat vůz nejdříve 60 minut před začátkem utkání, neprodleně po jeho konci je nutné parkoviště opustit.

Sestavy z minulého utkání