Aktuální zprávy z klubu
po 18.3.2024 | Klub

Organizační informace ke čtvrtfinále play off v Hradci

Už v úterý se přesune třaskavá čtvrtfinálová série z Pardubic do Hradce Králové. Mountfield bude chtít proti Dynamu bojovat o srovnání série. Už nyní je jisté, že oba duely bude sledovat po strop zaplněná ČPP Aréna. I proto budou tyto zápasy pod Bílou věží doprovázet zpřísněná bezpečnostní opatření.

  • Časy: Čtvrtfinálová utkání s Pardubicemi začínají v ČPP v úterý 19. března 2024 v 19:00, o den později 20. března 2024 v 18:00. Brány ČPP Arény se otevřou vždy přesně 90 minut před jeho začátkem.
  • Vstup na stadion: Bude umožněn standardně hlavním vchodem (hosté budou mít vyčleněn vlastní koridor), permanentkáři mohou využít rovněž vchod od Jiráskových sadů. Během vstupu na stadion budou probíhat důkladné osobní prohlídky, proto by všichni fanoušci měli dorazit s dostatečným časovým předstihem, aby se vyhnuli případným frontám.
  • Zakázané předměty a omezení vstupu: Do prostor ČPP Arény nebudou vpuštěni diváci, kteří u sebe budou mít pyrotechniku, zbraně a další nepovolené předměty, či budou pod vlivem jakýchkoliv omamných látek včetně alkoholu. Kompletní znění návštěvního řádu, který je bezpodmínečně nutné dodržovat, naleznete na této stránce.
  • Fanoušci hostů: Fanoušci Pardubic se vstupenkou "Stání-hosté" budou vpuštěni výhradně do sektoru určeném pro příznivce Dynama. Příznivci hostujícího týmu, kteří si zakoupili vstupenku "Stání", nebudou z přísných bezpečnostních důvodů do sektoru domácích, resp. na stadion vpuštěni. V takovém případě se mohou s žádostí o vrácení vstupného obrátit na zákaznické centrum společnosti Enigoo (461 049 232 nebo info@enigoo.cz). V případě, že se příznivci Dynama budou pohybovat v sektoru na stání určenému domácím fanouškům, mohou být dle platného návštěvního řádu ČPP Arény ze stadionu vyvedenni. Pro hostující fanoušky bude připraven samostatný vchod a oddělený sektor. Průchod ve spodním ochozu pod sektorem hostí bude navíc ohrazen a nebude průchozí.
  • Monitoring: Útroby ČPP Arény a její přilehlé prostory jsou monitorovány kamerovým systémem. Případné škody či jiná porušení návštěvního řádu budou řešeny na základě těchto záběrů přímo s viníky. V případě porušování návštěvního řádu, včetně vhazování předmětů na ledovou plochu nebo tribuny, může Mountfield HK přistoupit v následujících zápasech k dalším krokům, mezi kterými může být mimo jiné zákaz vnášení občerstvení do hlediště.
  • Parkování: Zpoplatněné parkování je k dispozici v parkovacím domě RegioCentrum přímo naproti ČPP Aréně či na okolních parkovacích místech. Bezplatné parkování je možné u Univerzity Hradec Králové, konkrétně u budovy A (Objekt společné výuky) v Hradecké ulici, která je vzdálena od ČPP Arény zhruba 5 minut chůze. Fanouškům je k dispozici v době utkání A-týmu 150 míst, a to až do naplnění kapacity. Na parkovišti je možné ponechat vůz nejdříve 60 minut před začátkem utkání, neprodleně po jeho konci je nutné parkoviště opustit.
  • Vstupenky: Vstupenky na sezení byly několik dní před utkáním vyprodány. Posledních pár stovek vstupenek do sektoru „Stání-domácí“ je k dispozici v on-line prodeji.