Aktuální zprávy z klubu
út 29.8.2023 | Klub

Fanzóna, 1000 piv i autogramiáda: Hradec zahájí sezonu 1. září

Všichni příznivci Mountfieldu HK si zapíší do svých diářů datum 1. září 2023. Před posledním prázdninovým víkendem totiž hokejový klub zpod Bílé věže zahájí sezonu spolu se svými fanoušky. Před startem zápasu s Eisbären Berlín klub připravuje fanzónu přímo před ČPP Arénou, kde klub svým nejvěrnějším daruje výhru 1000 piv za stříbrné medaile. Po samotném utkání pak nebude chybět autogramiáda celého A-týmu.

Příprava na nový ročník Tipsport extraligy běží na všech frontách. A-tým čeká po návratu ze Švýcarska už jen jediné domácí utkání před mistrovskou sezonou. A tím bude souboj s Eisbären Berlín, tedy týmem, se kterým se královéhradečtí Lvi utkali již v rámci loňského ročníku CHL.

A právě duel s hokejisty z hlavního města Německa bude obohacen o doprovodný program, v rámci kterého se mohou fanoušci těšit na mnoho speciálních akcí. Zápas sice startuje v 17:00, již od 14:30 ale přímo u hlavního vchodu do ČPP Arény vznikne předzápasová fanzóna, ve které bude Radegast čepovat 1000 piv zdarma. Jedná se o piva, která Lvi získali za stříbrné extraligové medaile od jednoho z partnerů Tipsport extraligy. A klub se o ně chce podělit se svými věrnými příznivci! Pro zájemce navíc bude připravena škola čepování.

🍺 Kdybyste měli 1000 piv, co byste s nimi udělali? 🤔

Zveřejnil(a) Mountfield HK dne Středa 16. srpna 2023


Kromě toho bude před ČPP Arénou probíhat doprovodný program v podobě bumperballu nebo dalších aktivit, které si pro fanoušky připraví Hitrádio Černá Hora. Před stadionem nebudou chybět ani stánky Decathlonu nebo OC Futurum Hradec Králové. Probíhat bude také soutěž o průkaz fanouška, kde budou zájemci odpovídat na otázky s hokejovou tématikou. A samozřejmě nesmí scházet ani pořádné občerstvení – to zajistí Cool Team, energii dodá BigShock! další z hradeckých partnerů.

Již v rámci fanzóny si fanoušci budou moci zakoupit zbrusu novou ročenku Mountfieldu HK, ve které naleznete křížovku o ceny, zmapování jízdy Lvů do finále, vizitky hráčů, rekordy, zajímavosti. A to vše v rámci 84 stran. A nebude chybět ani klubový náborový stánek, kde si budou děti moct zastřílet na branku nebo vyzkoušet hokejovou výstroj. Samotné utkání Mountfieldu HK proti Eisbären Berlín nabídne také doprovodný program, jehož součástí budou nejenom zajímavé soutěže.

A samotný vrchol pátečního dne? Autogramiáda kompletního hradeckého A-týmu! Svěřenci Tomáše Martince po utkání s Eisbären absolvují mediální povinnosti a následně se přesunou před ČPP Arénu, kde se podepíší a vyfotí se svými příznivci. U toho nesmíte chybět!

V ideálním termínu na konci léta přijďte zahájit novou extraligovou sezonu pod Bílou věží.