Fanoušci
čt 9.9.2021 | Klub

Hyundai roadshow míří do Hradce. 17. a 18. září i za účasti Lvů!

Spousta zábavy, soutěže o hodnotné ceny, předváděcí jízdy, kvalitní vozy a hradečtí hokejisté. K tomu samozřejmě špičkové občerstvení nebo dárkové předměty. To všechno čeká na návštěvníky Hyundai roadshow v Hradci Králové v pátek 17. a v sobotu 18. září, na kterou dorazí také trojlístek zkušených Lvů – Radek Smoleňák, Filip Pavlík a Petr Koukal!

Hyundai míří se svými vozy mezi Vás! V rámci své roadshow už měla tato značka dvě zastavení v Brně, postupně se představí také v Ostravě, Hradci Králové, Pardubicích, Českých Budějovicích, Plzni a Praze. Do východočeské metropole přijede v pátek 17. září (12:00 až 18:00) a v sobotu 18. září (9:00 až 18:00) a bude u toho také Mountfield HK. Symbolicky se pak celá akce koná před prodejnou Mountfield (v Pilnáčkově ulici u Gočárova okruhu).

Na oblíbené roadshow můžete zdarma a nezávazně otestovat nejnovější vozy Hyundai SUV: BAYON, TUCSON a KONA Electric, získat speciální výhody oproti běžné nabídce, ale také vyhrát třeba trekové elektrokolo MTF, elektrokoloběžku nebo zapůjčení automobilu značky Hyundai na týden. Získat můžete i výhodné financování elektrokol MTF díky společnosti Essox.

Pro děti i dospělé bude připravena také zábavná zóna, která nabídne možnost vyzkoušet si RC model závodní Hyundai i20, WRC simulátor s virtuální realitou nebo skákadlo. V kryté chill-out zóně zase můžete pohodlně zrelaxovat a k tomu si dopřát i prémiovou kávu, luxusní zmrzlinu nebo kvalitní nejen zvěřinové laskominy.

Na Hyundai roadshow dorazí také hokejisté Mountfieldu HK a SC Kolín, aby si vyzkoušeli nabízené služby a taky udělali radost všem příchozím – ať už rozdáváním podpisů nebo úsměvů na společných fotografiích. V pátek akci podpoří svou účastí kolínští Kozlové, v sobotu mezi 14. a 16. hodinou trio Radek Smoleňák, Filip Pavlík a Petr Koukal!