Fanoušci
út 16.3.2021 | Klub

Jedeme dál! Aktivity pro fanoušky pokračují i během čtvrtfinále

První krok ve vyřazovací části mají hradečtí hokejisté zdárně za sebou. V předkole si poradili hladce 3:0 na zápasy s Litvínovem a brzy si zajistili postup do další fáze. V ní čeká Východočechy o třídu kvalitnější soupeř – Liberec totiž zakončil základní část na čtvrtém místě a na jméno svého soupeře si musel počkat. Dočkal se a rovnou půjde o reprízu čtvrtfinále 2018! I nyní budou potřebovat Lvi vaši podporu. A když ne přímo ze stadionu, tak alespoň z domova!

Videovzkazy slaví úspěch, posílejte další!

Hra NHL21 na PS4 nebo Xbox, podepsaná hraná hokejka či dres A-týmu. Tyto tři skvělé ceny čekají na autory nejzajímavějších videí na podporu hradeckých hokejistů. Během předkola dorazily první povedené vzkazy, nyní potřebují Východočeši další.

Lvi totiž chtějí cítit vaši podporu, a to alespoň z domu, když fanoušci na stadiony stále nemohou. Ukážete, jak fandíte? Nebo chcete poslat klukům vzkaz? Nápaditosti se meze nekladou. Videa poté mohou vidět hráči i fanoušci – někdo přímo v kabině či na stadionu, někdo zase na sociálních sítích klubu nebo ve Lvím magazínu.

Více informací naleznete na mountfieldhk.cz/vzkaz

Videovzkazy do kabiny

Děkujeme za Vaši podporu na dálku 👏 Videa můžete posílat i během čtvrtfinále, na tři nejlepší čekají zajímavé ceny 👉 více na mountfieldhk.cz/vzkaz

Zveřejnil(a) Mountfield HK dne Pondělí 15. března 2021


Skóruj pro... i nadále pro Sašu!

10 gólů, 10 puků a 22 500 Kč. To je bilance charitativního projektu Skóruj pro... z předkola proti Litvínovu. V další sérii pokračujeme, a to v naprosto totožném režimu. Udělejte dobrý skutek i Vy!

S ohledem na aktuální situaci doznal projekt oproti minulým letům pár změn – protože nemůže proběhnout společné focení, každému dárci poděkuje skrze video přímo střelec daného gólu. Zároveň je možné určit, jakou částkou chcete Sašu podpořit, přičemž minimum je i nadále 1000 Kč. To zásadní se ale ani tentokrát nemění: hráči budou znovu skórovat, fanoušci rezervovat puky a všichni společně pomáhat.

Více informací naleznete na mountfieldhk.cz/skorujpro

Také na čtvrtfinále vás naladí Lví magazín

Příprava na zápas včetně testování, rozbor hry s Davidem Kočím, rozhovory s brankářem Štěpánem Lukešem, obráncem Bohumilem Jankem či zástupcem fanoušků Petrem Pencákem. Také představení soupeře nebo právě vzkazy od příznivců. To všechno nabídl takřka třičtvrtěhodinový Lví magazín před startem předkola.

S další sérií je tady další díl, a i ten bude pořádně nadupaný – tentokrát budou na otázky Tomáše Borovce odpovídat trenér brankářů Robert Horyna, videotrenér Patrik Stehno nebo hráči, kteří byli součástí letošního trejdu šelem a postaví se tak "proti svým" – Marek Zachar a Radovan Pavlík. Zajímá vás taky například, jak vznikají chorea na play off? To vše a ještě mnohem víc nabídne čtvrteční díl Lvího magazínu, který odstartuje 18. března v 18:00 – tedy přesně hodinu před úvodním buly, abyste se mohli naladit na nervy drásající bitvy.

Vysílání bude probíhat živě na Facebooku a YouTube Mountfieldu HK.

Preferujete textový obsah? Lví bulletin je tady znovu pro vás

Jste zvyklí si před hokejem sednout na své místo a prolistovat Lví bulletin? Také před startem čtvrtfinále budete mít stejnou možnost. "Jen" vyměníte sedačku na stadionu za gauč v obýváku a tištěnou verzi za mobilní. Bulletin si budete moci stáhnout ve čtvrtek od pravého poledne.

Přitom se můžete těšit na obsah jako obvykle. Součástí budou soupisky a statistiky obou týmů, představení hlavních tahounů soupeře, rozhovor s jedním z hráčů nebo nejlepší fotky ze vzájemných zápasů.

Aktuální Lví bulletin bude ke stažení na mountfieldhk.cz/bulletin

Instagram a tipovačky

Během předkola jste se mohli na Instagramu zúčastnit dvou tipovaček – jedna se týkala času prvního gólu v sérii, druhá dvojiček, které spolu byly ubytovány na hotelu v Litvínově. Ať už jste zkusili štěstí tipem času nebo se zamysleli nad parťáky v týmu, mohli jste vyhrát NHL21 na Xbox nebo podepsané klubové tričko.

Tři šťastlivci už se svých cen dočkali, nyní je řada na vás! Rovněž během čtvrtfinále se můžete těšit na minimálně dvě soutěže, záleží také na délce série. Sledujte proto průběžně klubový Instagram, ať vám nic neunikne. Byla by to velká škoda.

Více informací naleznete na klubovém Instagramu

Připrav se na Tygry se lví kolekcí

I na čtvrtfinále se můžete připravit ve fanshopu. V souboji s Tygry se budou více než jindy hodit kousky z kolekce Ukaž lví sílu. Na fandění se hodí také šála, hrneček nebo sklenice s logem. Nepodceňte domácí atmosféru, i doma můžete ukázat hradeckou lví sílu. Využijte možnost objednání zboží až k vám domů nebo vyzvednutí na prodejně, kde můžete své objednávky také uhradit.

Kompletní nabídku a aktuální otevírací dobu naleznete na fanshop.mountfieldhk.cz.