Aktuální zprávy z klubu
čt 14.9.2023 | Klub

Nedělní první duel: foodtrucky, autogramiáda i největší úspěchy

Extraliga je za rohem a odstartuje již v pátek. Královéhradečtí hokejisté se poprvé na domácím ledě představí o dva dny později, v neděli totiž na svém ledě v repríze čtvrtfinále play-off přivítají Liberec. Duel, který odstartuje pod Bílou věží v 16:00, doprovodí zajímavý předzápasový program připomínající největší úspěchy Mountfieldu HK v předchozí desetiletce. V ČPP Aréně tak započne program již v 15:45. Na svá místa byste proto měli dorazit včas.

  • Foodtrucky před zápasem: Máte rádi pořádný burger? Nebo správný hot dog? Tohle všechno si budete moci vychutnat před ČPP Arénou, kam dorazí Choosy Fresh Choise Foodtruck se svými burgery a také Kavalír Street Food se svými hot dogy. Zkrátka na pozdější oběd si můžete zajít před ČPP Arénu.
  • Doprovodný program před ČPP Arénou: Před ČPP Arénou nebudou od 14:00 chybět ani stánky se zajímavými aktivitami, ty si pro fanoušky připraví Hitrádio Černá Hora, a tak nebude chybět třeba hudba nebo bumperball. Dorazí rovněž Futurum Hradec Králové, které spolu s fanoušky připraví speciální odznáčky. Stánek bude mít před halou rovněž partner utkání – společnost Maspex a jejich nápoj Dr. Witt se svým promo týmem.
  • Autogramiáda: Ve fanzoně před utkáním čeká fanoušky další parádní autogramiáda, od 14:30 se po celou hodinu budou podepisovat čtyři hráči, kteří v minulosti zanechali velkou stopu v srdcích hradeckých fanoušků a podíleli se na největších úspěších klubu – Michal Dragoun, Petr Koukal, Tomáš Knotek a Roman Kukumberg. Všichni čtyři přijali pozvání a přijedou kvůli hradeckým fanouškům na úvodní zápas Lvů v nové sezoně. Přijďte si pro podpis, fotku nebo společný pokec. Všichni čtyři budou mít připraveny speciální podpisové kartičky.
  • Překvapení uvnitř ČPP Arény: Až se v 14:30 otevřou brány ČPP Arény, čeká fanoušky překvapení přímo na stadionu. Předzápasový program pak započne již patnáct minut před začátkem zápasu. A tak doporučujeme dorazit na své místo s předstihem.
  • Trofeje: Uvnitř ČPP Arény si fanoušci Mountfieldu HK budou moci prohlédnout největší trofeje, které klub za poslední roky získal. Prezidentský pohár, bronzové a stříbrné talíře z extraligy či stříbrné medaile ze CHL – to všechno bude k vidění v útrobách ČPP Arény prakticky ihned za hlavním vchodem. Tyto úspěchy budou mít své místo i v samotném předzápasovém programu, který odstartuje v 15:45.
  • Lví bulletin: Ve zbrusu novém provedení se v rámci prvního domácího utkání představí klubový Lví bulletin, který bude nově vycházet jednou za měsíc v mnohem rozšířenějším vydání a v rozměru A4 na celkem osmadvaceti stranách. V zářijovém čísle se můžete těšit na představení soupeřů, obsáhlý rozhovor s asistentem kapitána Alešem Jerglem, téma změny pravidel, zajímavé informace z kabiny partnerského Kolína nebo kvízy, tipovačka a mnohem více. Chybět nebude ani plakát ve formátu A3. A to vše pouze za 50 korun. Lví bulletin bude k dostání na pokladnách, před ČPP Arénou i ve fanshopu.
  • Ročenka: Už na zahájení sezony v rámci duelu s Berlínem si fanoušci mohli zakoupit zbrusu novou ročenku. V té naleznete představení kompletního A-týmu, zmapování jízdy hradeckého mužstva až do finále, rekordy, rozhovory, zajímavosti a také tradiční křížovku o ceny. A to na 84 stranách za 200 korun. Ročenku si fanoušci budou moci zakoupit již ve fanzoně v klubovém stánku od 14:30 až do zahájení zápasu. Ročenka bude v prodeji před stadionem i ve fanshopu.