Aktuální zprávy z klubu
čt 25.11.2021 | Klub

Nová opatření: Do dalších bojů jen s 1000 fanoušky v zádech

Historie se, bohužel, opakuje. Tipsport extraligu budou sledovat opět poloprázdné tribuny, na základě rozhodnutí Vlády České republiky bude moci sportovní utkání navštívit maximálně 1000 diváků, a to výhradně v sektorech na sezení. Toto nařízení vstupuje v platnost v pátek 26. listopadu 2021 v 18:00 a dotýká se proto duelu 26. kola Tipsport extraligy mezi týmy Mountfield HK a HC Sparta Praha i těch nadcházejících.

Vrácení vstupného na zápasy proti Spartě a Litvínovu:

On-line nákup: Vstupné bylo automaticky vráceno zpět na účet

Nákup na pokladně nebo v Infocentru: Vstupné bude vráceno v pátek nebo v úterý na pokladně ČPP Arény (13:00-18:00)

Co se týče vstupu na nejbližší zápasy, upřednostní Mountfield HK fanoušky, kteří klub podporují zakoupením permanentní vstupenky – ty budou na tato utkání platné. Podle zkušeností a statistických výpočtů návštěvnosti by se na stadion měli dostat všichni majitelé permanentních vstupenek (v kategorii Základní, Sezónní i Partnerské), přičemž bude dodržena nově stanovená kapacita. Majitelé permanentek na sezení mohou obsadit místo, na které jsou zvyklí, majitelé permanentek na stání během pátečního utkání libovolné volné sedadlo v hale.

Jednotlivé vstupenky, které fanoušci zakoupili v předprodeji, naopak platné nebudou. Fanouškům bude vráceno vstupné v plné výši. Volné vstupenky v prodeji na nadcházející akce nebudou!

I nadále platí, že se utkání mohou zúčastnit pouze osoby, které splňují podmínky platné ze dne 22. listopadu – nemají příznaky onemocnění Covid-19, mají potvrzení o očkování nebo prodělané nemoci. Zároveň dodržují všechna platná protiepidemiologická opatření včetně ochrany dýchacích cest.

Celý klub a celá Tipsport extraliga si přejí, aby se aktuální stav co nejdříve vrátil do normálu a na stadiony mohly chodit opět plné kapacity. K tomu je potřeba vytvoření kolektivní imunity skrze očkování. Mountfield HK se v tomto snaží jít příkladem. Přidejte se k nám i vy!

Podmínky vstupu veřejnosti na stadion podle aktuálně platných pravidel:

  • osoby vlastní permanentku Mountfieldu HK na sezónu 2021/22,
  • osoby nevykazují klinické příznaky onemocnění Covid-19, přičemž:
  • osoby mladší 12 let se nemusejí prokazovat dokladem o tzv. „bezinfekčnosti“,
  • osoby ve věku od 12 do 18 let vč. mají vstup na stadion povolen pouze pokud prodělaly onemocnění Covid-19 v posledních 180 dnech, nebo mají dokončené očkování proti onemocnění Covid-19, nebo se u vstupu prokáží negativním výsledkem PCR testu, který musí být proveden nejdříve 72 hodin před vstupem na stadion,
  • osoby starší 18 let mají vstup na stadion povolen pouze pokud prodělaly onemocnění Covid-19 v posledních 180 dnech, nebo mají dokončené očkování proti onemocnění Covid-19, nebo jsou tzv. ve fázi zahájeného očkování (viz bod I odst. 17. Opatření) a prokáží se u vstupu negativním výsledkem PCR testu, který musí být proveden nejdříve 72 hodin před vstupem na stadion.
  • I nadále je nutné dodržovat také veškerá další platná protiepidemiologická opatření včetně nošení ochrany dýchacích cest (respirátor nebo obdobný prostředek).