Aktuální zprávy z klubu
pá 25.3.2022 | Klub

Přijďte podpořit Lvy a vyhrajte některou z dalších skvělých cen

Hradečtí hokejisté potřebují vaši podporu! A teď možná víc než kdy jindy. Během nedělního čtvrtfinále budou za stavu série 1:3 odvracet první mečbol soupeře a spolehnout se chtějí i na vaše hlasivky. Když navíc do ČPP Arény přijdete, automaticky budete zařazeni do slosování o skvělé ceny. Tentokrát bude ve hře poukaz v hodnotě 30 000 Kč na zájezd dle vlastního výběru od společností CK FISCHER nebo EXIM tours, zahradní gril a 50 vín od společnosti Mountfield, myčka na nádobí od společnosti Beko a NHL22 na PlayStation nebo Xbox.

Co se kdy losuje?

1. čtvrtfinále: Zájezd, bazén, pračka, 50 vín, NHL22
2. čtvrtfinále: Zájezd, sekačka, sušička, 50 vín, NHL22
5. čtvrtfinále: Zájezd, gril, myčka, 50 vín, NHL22


Společnosti CK FISCHER, EXIM tours, Mountfield a Beko se staly partnery Mountfieldu HK pro letošní vyřazovací boje a radost z toho mohou mít také příznivci hradeckého hokeje. Právě oni totiž budou moci na každém čtvrtfinálovém utkání vyhrát některou z celé řady cen, které mají dohromady hodnotu přes čtvrt milionu korun!

Do soutěže se nemusíte nijak hlásit, kupovat kupony ani posílat SMS – každá permanentka nebo vstupenka je automaticky součástí slosování. Stačí tedy přijít podpořit Lvy do ČPP Arény a ve druhé třetině sledovat kostku, kde budou představena vítězná čísla (permanentek a vstupenek) hlavních cen. Jejich výherci se pak musí dostavit do stánku fanshopu v ČPP Aréně, aby mohla být ověřena oprávněnost výhry a předány kontaktní údaje. Poté už se mohou jít všichni šťastlivci radovat zpátky na tribuny. Po utkání bude navíc seznam všech výherních čísel zveřejněn na webu klubu. A co všechno je ve hře?

On-line prodej vstupenek na čtvrtfinále

Cena od společností CK FISCHER a EXIM tours: Poukaz v hodnotě 30 000 Kč

Poukaz v hodnotě 30 000 Kč na zájezd dle vlastního výběru od společností CK FISCHER nebo EXIM tours, a to pohodlně s odletem z Pardubic! K dispozici jsou nejoblíbenější destinace ve Středomoří. Poznat a okusit tak můžete egyptské pyramidy, orientální tureckou atmosféru, řeckou kuchyni, tuniskou historii nebo bulharské písečné pláže. Kterou destinaci a jaký ze stovek hotelů zvolíte, je jen na vás. Navíc můžete až do konce března využít nejvýhodnější podmínky nákupu letní dovolené u moře na první moment – poslední místa pro děti zcela zdarma; storno, případně změnu zájezdu můžete učinit ještě 30 dnů před odletem také zcela zdarma.



Cena od společnosti Mountfield: Zahradní gril

Špičkový plynový gril americké značky Char-Broil Performance 340 B je vybaven unikátním systémem TRU-Infrared, který využívá infračervené záření pro přípravu pokrmů. Díky němu se maso nepřipaluje, křupe na povrchu a uvnitř si uchovává svou báječnou šťavnatost. Objevte novou dimenzi steaků, hamburgerů, klobás, sýrů nebo zeleniny. Objevte novou dimenzi chuti... Gril má 3 hořáky z nerezové oceli s ovládáním výkonu pro každý samostatně. Samozřejmostí je praktické elektronické zapalování, integrovaný teploměr na víku nebo boční hořák, který oceníte při ohřevu omáček, polévek nebo přílohy. Prodejní cena tohoto produktu je 23 320 Kč.


Cena od společnosti Beko: Myčka nádobí

Myčka nádobí Beko DEN 38530 WAD v energetické třídě D (A+++ dle legislativy do 2/2021) v elegantním bílém designu. Pojme až 15 sad nádobí. Autodosing funkce si sama zjistí pomocí senzorů znečištění nádobí a podle toho si sama dávkuje mycí prostředek. Disponuje také ProSmart invertorovým motorem, který chrání Vaši myčku ale také životní prostředí. Speciální Acrobat rameno pro preciznější umytí nádobí. Nechybí ani držák na mytí plechů nebo příborová přihrádka s šířkou po celé myčce pro pohodlnější ukládání příborů nebo menšího nádobí. Obvyklá maloobchodní cena modelu je 18 390 Kč.