Fanoušci
po 19.6.2023 | Klub

Léto s Mountfieldem HK podeváté! Fotosoutěž čeká další ročník

Letní měsíce se kvapem blíží, a tak nesmí chybět tradiční fotosoutěž! Hokejový klub zpod Bílé věže spouští již devátý ročník oblíbené soutěže Léto s Mountfieldem HK. Ve hře je desítka zajímavých cen v čele s permanentní vstupenkou na stání. A co je třeba? Stačí poslat jedinou fotku! Ukažte ostatním, jak trávíte léto v hradeckých barvách a vyhrajte!

Podobně jako v minulých letech, i letos čeká fanoušky hradeckého hokeje speciální fotosoutěž Léto s Mountfieldem HK. Její princip je stále stejný – ukažte nám i světu, jak trávíte volný čas v hradeckých barvách.

Podmínkou je i nadále viditelný motiv Mountfieldu HK. Jestli na sebe oblečete hradecký dres, tričko, šálu, kšiltovku nebo cokoliv jiného klubového, splňujete podmínky a můžete se do soutěže zapojit. Před létem si svou výbavu navíc můžete rozšířit díky fanshopu Mountfieldu HK, kde pro vás mají hromadu skvělých produktů. Nezapomeňte, že fantazii se meze opravdu ani tentokrát nekladou!

Když se v klubových barvách vyfotíte a fotku nám skrze formulář pošlete, bude zveřejněna na klubovém Facebooku ve společném albu s názvem Léto s Mountfieldem HK IX. O postupu do finále znovu rozhodne počet „lajků“, které budou uživatelé jednotlivým snímkům udělovat. Fotosoutěž potrvá přes dva měsíce, její konec je naplánován na neděli 27. srpna 2023 22:00.

Zapojte se do soutěže Léto s Mountfieldem HK IX

Pět nejúspěšnějších fotografií se posléze podívá do týmové kabiny, kde sami hráči A-mužstva rozhodnou o finálovém pořadí a tím pádem o tom, která z nich je nejpovedenější. Fotky umístěné dle hodnocení „lajků“ na Facebooku na 6.-10. místě rovněž vyhrávají ceny, v tomto případě ovšem o konečném pořadí rozhoduje výsledek přímo na sociální síti. A jaká ocenění jsou nachystána?

  • Cena za 1. místo: Permanentní vstupenka na stání pro sezonu 2023/24
  • Cena za 2. místo: Dres Mountfieldu HK s podpisy hráčů A-týmu
  • Cena za 3. místo: Hraná hokejka s podpisem hráče
  • Cena za 4. místo: Hraný gólový puk ze sezony 2022/23 s podpisem hráče
  • Cena za 5. místo: Kšiltovka Mountfieldu HK s podpisem hráče
  • Cena za 6.-7. místo: Šála Mountfieldu HK
  • Cena za 8.-10. místo: Puk s podpisem hráče

Vybrané snímky budou rovněž zveřejněny v chystané ročence, kde bude několik stran věnováno právě hradeckým fanouškům.

Své fotografie můžete posílat skrze formulář, a to po odsouhlasení podmínek soutěže. Připojit musíte vaše jméno, kontaktní údaje a krátký popis fotky (kde byla pořízena). V případě jakýchkoliv dotazů týkající se soutěže napište prosím na redakce@mountfieldhk.cz

Zapojte se do fotosoutěže i vy a ukažte, jak trávíte léto s Mountfieldem HK!