Aktuální zprávy z klubu
st 29.8.2018 | Jan Vavřina

Aukce dresů z Mountfield Cupu míří do finiše! Končí v neděli ve 20:00

Dresy z prvního i druhého ročníku hradeckého Mountfield Cupu putovaly po skončení turnaje mezi hokejové sběratele, stejně tak tomu je také v roce 2018. Dražba takřka kompletní sady dresů, konkrétně 37 kusů, potrvá do neděle 9. září do 20:00. Právě v tento den Mountfield HK zakončí předzávodní období posledním utkáním a bude se chystat už na extraligové boje.

Také pro letošní ročník Mountfield Cupu a zároveň tři přípravné zápasy proti Přerovu, Znojmu a Karagandě byla vyrobena speciální sada černých dresů. Ty obsahují kromě velkého loga klubu a turnaje také logo s heslem „Společně za Hradec“.

K dispozici jsou trikoty téměř všech hráčů, kteří do Mountfield Cupu naskočili. Z dresů se jmenovkou chybí pouze ten Dominika Graňáka, který obdržel vítěz fotografické soutěže Léto s Mountfieldem HK.

Aukce dresů z Mountfield Cupu 2018 a přípravy – KUPUJ ZDE

Každý dres bude opatřen certifikátem pravosti, vyvolávací cena všech dresů je 800 Kč, minimální příhoz pak 50 Kč. Aukce končí v neděli 9. září 2018 ve 20:00, avšak prodej jednotlivých kusů se může protáhnout.

Platí totiž, že dresy, na které nebylo ve 20:00 během posledních pěti minut přihozeno, v aukci končí a získávají nového majitele, který nabídl nejvyšší částku. V 19:55 začíná u každého předmětu běžet pětiminutová ochranná lhůta. Pokud bude během této doby na konkrétní předmět přihozeno, začíná pětiminutová lhůta u tohoto konkrétního předmětu běžet znovu, v opačném případě se majitelem předmětu stává ten, kdo naposledy přihodil před uplynutím této lhůty. Díky tomu budou mít vážní zájemci o konkrétní předmět možnost během pěti minut reagovat na předchozí nabídku. Toto "prodloužení" je časově neomezené. Přečtěte si, prosím, kompletní pravidla aukce, která naleznete na www.sportovniaukce.cz.

Vydražené zboží je potřeba vyzvednou ve ČPP Aréně, v případě zaslání poštou platí kupující 150 Kč za poštovné a balné.

Zapojte se i vy a zajistěte si originální dres z Mountfield Cupu 2018!