Aktuální zprávy z klubu
pá 25.1.2019 | Klub

Derby budou doprovázet zvýšená bezpečnostní opatření

Potřetí v tomto ročníku na sebe narazí ve sledovaném utkání týmy z dvou největších východočeských měst. Souboj 39. kola Tipsport extraligy mezi Mountfieldem HK a týmem HC Dynamo Pardubice budou znovu doprovázet zvýšená bezpečnostní opatření. I proto se vyplatí přijít na stadion s dostatečným časovým předstihem.

Bezpečnostní složky včetně Policie ČR vyhodnotily sobotní utkání ve východočeské metropoli jako rizikové, proto jej budou doprovázet zvýšená bezpečnostní opatření. Ta budou v obdobném režimu, na která jsou návštěvníci ČPP Arény zvyklí ze všech rizikových utkání z předešlých sezón.

Vstup na očekávaný duel, který odstartuje v 17:00, bude umožněn od 15:30 hlavním vchodem. Permanentkáři mohou využít rovněž vchod od Jiráskových sadů. Při vstupu na stadion budou probíhat důkladné osobní prohlídky, proto všechny fanoušky prosíme, aby na utkání dorazili s dostatečným časovým předstihem a vyhnuli se tak případným frontám.

Do prostor ČPP Arény nebudou vpuštěni diváci, kteří u sebe budou mít pyrotechniku, zbraně a další nepovolené předměty, či budou pod vlivem jakýchkoliv omamných látek včetně alkoholu. Pro hostující fanoušky bude připraven samostatný vchod a oddělený sektor. Průchod ve spodním ochozu pod sektorem hostí bude navíc ohrazen a nebude tak průchozí.

Po utkání budou pro fanoušky hostujícího týmu před stadionem přistaveny autobusy, které je bezpečně dopraví na královéhradecké hlavní nádraží.

Útroby ČPP Arény a její přilehlé prostory jsou monitorovány kamerovým systémem. Případné škody či jiná porušení návštěvního řádu, který je bezpodmínečně nutné dodržovat, budou řešeny na základě těchto záběrů přímo s viníky.

Stejně jako v předchozích případech, i tentokrát bude prestižní duel sledovat 6890 diváků, poslední volná vstupenka na sezení byla prodána před více než týdnem, na stání zbývá volných posledních cca 300 míst. Ty je možné zakoupit skrze on-line aplikaci.