Fanoušci
út 20.9.2022 | Klub

Aplikace Mountfield HK nabízí spoustu praktických funkcí

V uplynulém roce přišel Mountfield HK se zbrusu novou klubovou aplikací, která fanouškům nabízí celou řadu užitečných funkcí. K dostání je pro operační systémy Android i iOS a je postupně vylepšována, aby s ní měli fanoušci pobyt v ČPP Aréně co nejjednodušší a nejpohodlnější. Po stažení aplikace je nutné provést základní registraci, při které stačí zadat e-mailovou adresu a zvolit si heslo. Na uvedený e-mail bude následně doručen aktivační odkaz, který je potřeba jedním kliknutím potvrdit. Poté se stačí do aplikace přihlásit a využívat všechny její funkce. Které to jsou?

Základní funkce klubové aplikace Mountfield HK:

  • Permanentky: Do aplikace si můžete jednoduše naimportovat svou permanentku, a to skrze QR kód. Při příchodu na stadion pak stačí u turniketu načíst permanentku přímo z mobilu.
  • Poslat permanentku: Nemůžete dorazit na některý ze zápasů a chcete, aby za vás permanentku na konkrétní událost využil někdo jiný? Pak stačí pár kliknutí. Ze seznamu vyberete dané utkání, zadáte e-mail například kamaráda a potvrdíte svou volbu. Na uvedený e-mail přijde unikátní QR kód, se kterým může dotyčný na daný zápas dorazit. Vaše permanentka bude naopak na toto utkání dočasně zablokována.
  • Uvolnit permanentku: Své nevyužité místo můžete rovněž uvolnit do prodeje. Vaši sedačku tak může obsadit jiný fanoušek a zaplnit místo na tribuně. Pokud bude uvolněné místo skutečně prodáno, do aplikace vám bude automaticky nahrán kredit, který můžete využít k jakémukoliv dalšímu nákupu v rámci aplikace. Výše kreditu je závislá na kategorii permanentky (červená – 80 Kč, žlutá – 70 Kč, modrá – 60 Kč, zelená – 50 Kč).
  • Vstupenky: Skrz aplikaci můžete zrealizovat nákup vstupenek, které se poté do aplikace samy uloží. S výběrem míst dle sektorů vám pomůže automatický systém tak, abyste seděli co nejvíc u sebe a měli ta nejlepší dostupná místa.
  • Objednávka: Nejoblíbenější jídlo, nápoje a fanouškovské produkty v hale bez fronty a s donáškou na své místo. Majitelé permanentek na sezení mohou využít tuto služby kdykoliv během třetin. Pomocí pár kliknutí si stačí vybrat z nabídky, o co máte zájem. Po uhrazení pomocí kreditů bude objednávka doručena přímo na vaše místo.
  • Aktuality: Díky nim vám neunikne nic důležitého z prostředí hradeckého hokeje, do aplikace jsou překlápěny aktuální články z webových stránek.
  • Text na kostku: Chcete někoho pozdravit, někomu popřát nebo třeba vyznat lásku? Přímo v aplikaci můžete vyplnit text, který se za poplatek 100 Kč bude během daného utkání pravidelně objevovat na kostce nad ledem.
  • Kalendář: V aplikaci jsou nahrány všechny zápasy Mountfieldu HK a vy si je můžete naimportovat přímo do vašeho mobilního zařízení. Aplikace vás zároveň bude automaticky upozorňovat na to, že se blíží další utkání.
  • Transakce a kredit: V aplikaci funguje kreditní systém (1 kredit = 1 Kč), který se dobíjí skrz platební bránu přímo v aplikaci. Proces dobití kreditu je totožný s jakýmkoliv jiným nákupem na internetu – lze využít platbu platební kartou, bankovní převod nebo GoPay účet. S dobitými kredity lze poté v rámci aplikace libovolně operovat – nakupovat vstupenky, objednávat text na kostku a využívat dalších služeb, které postupně přibývají. Zároveň vám může být nahrán kredit ze strany klubu, a to při uvolnění permanentky na konkrétní utkání.
  • Lví bulletin: Na každý domácí zápas je k dispozici on-line Lví bulletin, a to výhradně v aplikaci. Do ní je nahráván nejpozději ve 12:00 daného hracího dne. Prolistovat si oblíbený program tak můžete už několik hodin před utkáním.
  • Nahlásit problém: Kromě základního nastavení mají všichni uživatelé možnost poslat klubu zpětnou vazbu týkající se funkčnosti aplikace.
  • Postřehy a připomínky: Případné nápady na vylepšení aplikace nám prosím zašlete na e-mail marketing@mountfieldhk.cz. Vaše poznatky budou postupně vyhodnoceny, zpracovány a následně vydána další aktualizace na operační systémy Android a iOS.

Snahou klubu je aplikaci nadále rozšiřovat a zkvalitňovat její funkce tak, aby splňovala požadavky co nejvíce fanoušků. Pomozte nám ji svými postřehy vylepšit i vy!