Fanoušci
pá 10.3.2023 | Klub

Aukce vzpomínkových dresů k jubilejní 10. sezoně končí už dnes!

Východočeské derby zakončilo základní část Tipsport extraligy! A byl to speciální utkání hned z několika důvodů. Lvi si zajistili přímou účast ve čtvrtfinále, kromě toho duel doprovodil speciální program k jubilejní 10. sezoně Mountfieldu HK v Tipsport extralize. Domácí nastoupili ve speciálních vzpomínkových dresech, které je možné už nyní dražit na webu gotauthentic.com.

Aukce dresů ze vzpomínkového derby

V první sezoně 2013/14 hrál Mountfield HK v dresech, které svými motivy připomínaly trikoty slavného Montrealu Canadiens. Na ně fanoušci rádi vzpomínají. A jejich kopie viděli fanoušci v akci v rámci 52. kola Tipsport extraligy proti Pardubicím. Každý hráč následně svůj dres navíc podepsal a celá sada poputuje skrz aukci mezi fanoušky a sběratele. Součástí bude certifikát a speciální nášivka potvrzující pravost produktu.

Aukce odstartovala v sobotu 4. března v 16:30, tedy přesně 24 hodin před úvodním buly nedělního derby. Její konec je naplánován na pátek 10. března ve 20:00 – v tento čas skončí aukce prvního dresu, další budou následovat vždy po 4 minutách. Jde přitom o pevný konec aukce, nastavení nebude probíhat! Vyvolávací cena všech dresů je symbolicky 2 023 Kč, minimální příhoz pak 50 Kč.

Tři náhodně vylosovaní úspěšní dražitelé se navíc mohou těšit na zajímavý bonus – zprostředkovatel aukce společnost GotAuthentic jim věnuje hraný nebo gólový puk Mountfieldu HK z letošní sezony s certifikátem pravosti. Výherce vylosuje některý z hráčů.

Jak jsou předměty certifikované?

Jde o originální dresy Mountfieldu HK, certifikované společností GotAuthentic. Každý dres bude opatřen podpisem daného hráče a speciální nášivkou s QR kódem, po jehož načtení se otevře internetová karta dresu, na které si můžete prohlédnout detaily a fotografie. Součástí bude také certifikát pravosti. Více o pravidlech aukce naleznete na gotauthentic.com

Zprostředkovatelem aukce je tuzemská společnost GotAuthentic, která spolupracuje s kluby na přípravě, vytváření, certifikaci a prodeji autentických artefaktů. Web gotauthentic.com funguje jako virtuální databáze, místo pro digitalizaci sportovních sbírek a marketplace v jednom. Stránka umožňuje jednoduché intuitivní vyhledávání, filtrování a prohlížení sportovních sbírek, nákup, prodej nebo jednoduché sdílení na sociálních sítích.

Jak se zúčastnit aukce?

  • Vytvořit si uživatelský profil na www.gotauthentic.com.
  • Rozkliknout si nabízený předmět a nabídnout svou částku.
  • Minimální příhoz je 50 Kč.
  • Aukce prvního dresu končí v pátek 10. března ve 20:00, každého dalšího vždy o 4 minuty později (bez nastaveného času)!
  • Úspěšní dražitelé budou kontaktování ohledně dalšího postupu.