Fanoušci
čt 29.6.2023 | Klub

Gladiator Race hráčů s fanoušky? Už dnes! Přijďte se podívat!

Už ve čtvrtek se v Gladiator Race Areně uskuteční výjimečná teambuildingová akce, ve které A-tým spojí síly s šestnácti vylosovanými fanoušky. A zváni jsou také příznivci, kteří jsou zvědaví, jak to bude všechno vypadat. Bonus? Pro prvních pět desítek příchozích bude k dispozici speciální edice podpisových kartiček.

🔜 Gladiator Race s hráči A-týmu se blíží! Už v 16:00 se uvidíme na Stříbrňáku 👀 Co je k dispozici fanouškům, kteří...

Zveřejnil(a) Mountfield HK dne Čtvrtek 29. června 2023


Čtvrtek 29. června od 16:00, Gladiator Race Arena na Stříbrném rybníku. Mountfield HK připravil pro fanoušky speciální teambuildingovou akci, během které si příznivci východočeského klubu budou moci více prohloubit vztahy se svým oblíbeným týmem. A to v rámci speciálních překážek, které prověří rychlost, mrštnost, sílu a hlavně týmovou spolupráci v režii instruktorů Gladiator Race. Ale fanoušci nemusí mít žádný strach, překážky jsou připraveny tak, aby je zvládl každý!

Teambuildingového odpoledne v Gladiator Race Areně v ideálním termínu krátce před letními prázdninami se na Stříbrném rybníku zúčastní hned osm čtyřčlenných týmů, ve kterých spojí sílu hráči A-týmu spolu s fanoušky. Součástí týmu budou vždy dva vybraní hráči A-týmu, včetně několika nových posil, které následně doplní dva další účastníci z řad fanoušků, kteří byli po registracích vylosování a následně klubem kontaktováni skrze e-mail s bližšími informacemi. V případě dotazů mohou fanoušci kontaktovat event manažera Jakuba Mušku (jakub.muska@mountfieldhk.cz). Účast ostatních fanoušků bez registrace není možná.

Hradečáci, zítra nás čeká společný Gladiator Race spolu s vámi. A kdo nebude soutěžit, tak se může přijít na Stříbrňák podívat 👀 I když to vlastně není přeci potřeba říkat 😀 Více informací ➡️ mountfieldhk.cz/gladiator

Zveřejnil(a) Mountfield HK dne Středa 28. června 2023


Pro všechny účastníky, kteří obdrželi bližší informace na svůj e-mail, bude zdarma připraveno občerstvení, a to ve spolupráci s Pivovarskými domy. Energii navíc dodá účastníkům i návštěvníkům také partner klubu, a to společnost BigShock! se svými nápoji. Všichni, kteří absolvují překážky, obdrží kromě životního zážitku také účastnické medaile a ponechat si budou moci rovněž rozlišovací týmový šátek, jenž obdrží v rámci rozdělení týmů.

Registrace pro fanoušky již není možná. Kromě šestnácti vylosovaných šťastlivců z řad příznivců hradeckého hokeje jsou na akci zváni i fanoušci, kteří jsou zvědaví, jak bude soutěžení hráčů s fanoušky vypadat. Pro prvních pět desítek příchozích bude připravena speciální edice podepsaných gladiatorských kartiček. I po skončení akce budou hráči fanouškům k dispozici pro případné podepsání fanouškovských předmětů či fotografie. A i proto nemůžete na Stříbrném rybníku chybět!