Fanoušci
pá 7.4.2023 | Redakce

Gólové puky z postupového čtvrtfinále získají fanoušci

Na webu společnosti GotAuthentic mají fanoušci možnost získat autentické gólové puky ze čtvrtfinálové série play-off proti Liberci. V nabídce jsou čtyři ze šesti puků, které skončily v síti Bílých Tygrů v pátém utkání série. To Hradec vyhrál 6:4 a na den přesně po pěti letech stvrdil svůj další postup do semifinále. Aukce puků končí v pátek 7. dubna po 18. hodině.

Aukce puků z postupového čtvrtfinále

Zmíněný zápas sledovala nabitá hala a návštěvníci si určitě dobře vzpomínají na přesilovkovou dělovku Jakuba Lva, kterou „Lvíček“ otevřel skóre, na parádní zadovku Kevina Klímy a skvělou koncovku Aleše Jergla nebo na únik Olivera Okuliara zakončený Bohumilem Jankem. Tyhle puky, plus jako bonbónek vítězný gól Olivera Okuliara, můžete mít.

Jaké jsou základní pravidla aukce?

Aukce je nastavená s pevným koncem, tedy bez prodlužování. Příhoz je nutné učinit tak, aby se do systému propsal nejpozději v poslední sekundě vypsaného času.

Přihodit můžete jakoukoli částku – můžete si dopředu nastavit své maximum, které jste ochotni za předmět zaplatit. Systém pak hlídá příhozy za vás. Tedy například při aktuální nabídce 300 Kč můžete nastavit 1000 Kč, cena puku bude v té chvíli 301 korun (a ty byste zaplatili). Pokud by někdo později přihodil 500 Kč, okamžitě zareaguje systém a přihodí „vašich“ 501 Kč, takže stále zůstáváte výhercem aukce.

Podrobnosti naleznete na gotauthentic.com. Puky bude možné osobně vyzvednout na sekretariátu klubu v ČPP Aréně nebo budou po uhrazení poštovného rozeslány v zásilkách společnosti DPD.

Jak jsou předměty certifikované?

Jde o originální hrané puky APK LH (TELH), certifikované společností GotAuthentic. Každý puk je v plastové krabičce UltraPro, opatřen popisem dané události a zapečetěn číslovaným hologramem. Krabička je opatřená popisem puku a QR kódem, po jehož načtení se otevře internetová karta puku, na které si můžete prohlédnout detaily a fotografie puku.

Tuzemská společnost GotAuthentic spolupracuje s kluby na přípravě, vytváření, certifikaci a prodeji autentických artefaktů. Web gotauthentic.com funguje jako virtuální databáze, místo pro digitalizaci sportovních sbírek a marketplace v jednom. Stránka umožňuje jednoduché intuitivní vyhledávání, filtrování a prohlížení sportovních sbírek, nákup, prodej nebo jednoduché sdílení na sociálních sítích.

Jak se zúčastnit aukce?

  • Vytvořit si uživatelský profil na www.gotauthentic.com.
  • Rozkliknout si nabízený předmět a nabídnout svou částku.
  • Pohlídat si pevný konec aukce, který je naplánován u každého produktu zvlášť – 7. dubna po 18. hodině.
  • Úspěšní dražitelé budou kontaktování ohledně dalšího postupu.