Fanoušci
ne 18.12.2022 | Jan Vavřina

Lvi v OC Futurum rozdávali podpisy, fotky, úsměvy a radost

V průběhu poslední reprezentační přestávky roku 2022 si hradečtí hokejisté našli čas taky své fanoušky a zamířili za nimi do OC Futurum. Tam byl pro všechny příchozí připraven hokejový program, příznivci Mountfieldu HK si kromě podpisů mohli odnést také originální hrané puky, fotky, hokejové kartičky nebo klubové předměty.

Čtvrtá adventní neděle, přibližně hodina po poledni. To byl čas, kdy se do OC Futurum začali sjíždět fanoušci Mountfieldu HK a začali tvořit frontu na očekávanou autogramiádu. Ta odstartovala ve 13:30 a několik stovek příchozích si přišlo na své.

Byly pro ně připraveny podpisové kartičky ve speciální vánoční edici, autogramiády se až na reprezentačního útočníka Lukáše Pajera a nemocného trenéra Tomáše Hamaru zúčastnil kompletní kádr včetně trojlístku koučů. Kromě podpisů Lvi prohodili s fanoušky několik vět nebo se s nimi vyfotili.

Ten, kdo zrovna nesbíral podpisy, mohl využít jednu z mnoha hokejových služeb, které byly na místě k disozici. Vánoční dárky včetně kalendářů na rok 2023 nebo plakátů bylo možné pořídit ve stánku fanhsopu, v prodeji byly také desítky druhů sběratelských kartiček. Fanoušci si mohli pořídit také snímek ve fotokoutku nebo nechat certifikovat získané podpisy. Kromě toho všeho proběhlo rovněž několik soutěží o originální hrané puky nebo další předměty. A na to všechno pečlivě dohlížel maskot Mounty.

Předvánoční hradecké hokejové odpoledne v OC Futurum se zkrátka povedlo.

Fotogalerie