Fanoušci
so 13.5.2023 | Klub

Památka na stříbrnou sezonu? Aukce domácích dresů již běží

Výjimečný ročník si zaslouží i výjimečnou aukci dresů. Mountfield HK na serveru GotAuthentic spouští prodej prakticky všech domácích dresů ze stříbrné sezony 2022/23. Dražit mohou fanoušci až do pondělí 22. května, kdy od 18:00 začne končit aukce jednotlivých dresů.

V aukci je celkem 38 dresů ze sady, kterou hradecký klub používal během domácích zápasů stříbrné sezony 2022/23. Ty všechny jsou fanouškům k dispozici.

Protože sezona byla výjimečná, pokusil se ji klub promítnout i do jednotlivých aukčních položek. Na internetové kartě každého dresu, která zůstane i do budoucna součástí vaší sbírky na GotAuthentic, najdete výrazně víc detailů než obvykle. Dozvíte se, v kolika zápasech hráč v daném dresu nastoupil, kolik a kterým soupeřům v něm dal gólů a podobně. Aby bylo jasné, že opravdu máte dres, o kterém je řeč, je na každém z nich našitý identifikační štítek s unikátním sériovým číslem a QR kódem, po jehož načtení se otevře právě internetová karta s podrobnostmi o dresu.

Aukce dresů ze stříbrné sezony 2023

Po úspěšném nákupu obdrží úspěšní dražitelé i papírový certifikát s 3D ražbou a číslovaným hologramem, aby i v tomhle ohledu měli v ruce nezaměnitelné potvrzení, že mají opravdu dres ze zatím nejúspěšnější sezony v historii klubu.

Aukce je nastavená bez prodlužování – končí tedy v přesně určený a předem daný okamžik. Můžete si dopředu nastavit vaší nabídnutou částku a systém jí pak pohlídá za vás. V okamžiku, kdy někdo další přihodí, systém vždy (až do vašeho limitu) přihodí automaticky korunu navíc. Můžete tedy vyhrát a přitom nemusíte u internetu trávit dlouhé minuty.

Po skončení aukce je třeba, aby úspěšní dražitelé označili, jestli budou mít zájem o osobní odběr dresu na sekretariátu klubu, jenž je zdarma, nebo jestli preferují zaslat vydražený dres skrze doručovatelskou společnost. Pokud si fanoušci vyberou zaslání na svou adresu, klub zabalí dres do kartonové krabice, aby se nepomačkal certifikát, a odešle jej kurýrem společnosti DPD. Pokud se noví majitelé dresu ihned po aukci rozhodnou, jakým způsobem dres obdrží, pomohou tak případné zásilky rychleji připravit a odbavit.

Pořiďte si památku na stříbrnou sezonu 2022/23 i vy!