Aktuální zprávy z klubu
út 9.5.2023 | Daniel Krátký

Stříbrný ročník 2022/23 zakončilo setkání s partnery klubu

Se stříbrnou sezonou 2022/23 se v uplynulém a zároveň úvodním květnovém týdnu rozloučili po fanoušcích také partneři Mountfieldu HK. Ani bez jejich podpory by totiž Lvi k historickému úspěchu nedokráčeli.

Mountfield HK získal v sezoně 2022/23 historické druhé místo a může se tak pyšnit titulem vicemistra republiky. Poté, co klub poděkoval za sezonu svým fanouškům, se kterými se hráči A-týmu rozloučili na Ulrichově náměstí, potěšil Mountfield HK také své partnery. V hradeckém hotelu Aldis se tak děkovalo hráčům A-týmu za sezonu i partnerům za podporu. Večírkem provázel herec a moderátor Jakub Kohák, který na úvod předával slovo nejdůležitějším představitelům samotného klubu i města.

„Kluci projevili obrovské srdce, prokázali, že jsou opravdoví Hradečáci. Vím, že je během play-off trápily zranění i virózy. Ale nic z toho je nezlomilo a klub nakonec dotáhli k dosavadnímu největšímu úspěchu. A za to jim moc a moc děkuji. A poděkování patří i všem členům realizačnímu týmu, partnerům klubu a fanouškům,“ líčí prezident klubu Miroslav Schön.

Na slova prezidenta Mountfieldu HK navazuje také další z představitelů východočeského klubu – GM Aleš Kmoníček. „Druhé místo je historický úspěch. Poděkování patří hráčům, realizačnímu týmu, všem mým spolupracovníkům, fanouškům a také i partnerům, kteří nás podporují. Je krásné si užívat stříbrnou medaili, ale je to zároveň velmi zavazující,“ říká generální manažer Mountfieldu HK.

Fotogalerie