Fanoušci
pá 9.12.2022 | Tomáš Prodělal

V neděli do OC Futurum na autogramiádu A-týmu

Kalendářní rok 2022 se pomalu chýlí ke konci a s ním již tradičně přichází setkání hokejistů hradeckého týmu s jejich fanoušky. Chcete prohodit pár slov s hráči nebo hledáte drobný dárek pod stromeček? V tom případě by vaše kroky rozhodně měly směřovat na autogramiádu, která se spolu s doprovodným programem uskuteční v neděli 18. prosince v prvním patře OC Futurum od 13:30 do 15:00.

Středobodem celého odpoledne bude samotná autogramiáda A-týmu v kompletním složení včetně trenérů. Prvních 400 příchozích bude mít možnost získat speciální podepsané kartičky s vánočními motivy, které se pod stromečkem rozhodně neztratí. S hráči se budete moci samozřejmě také vyfotit nebo si nechat podepsat jakoukoliv jinou věc. Několik vět s vámi také jistě rádi prohodí.

K dispozici vám bude rovněž fotokoutek s artefakty královského celku nebo prodej sběratelských kartiček. Připraven je i doprovodný program se soutěžemi o klubové ceny, spolu se stánkem fanshopu s fanouškovskými předměty, ve kterém si budete moci zakoupit také nový klubový nástěnný kalendář na rok 2023.