Aktuální zprávy z klubu
út 5.3.2024 | Klub

Aukce retro dresů Stadionu ze sezony 1993/94 dnes finišuje!

Už dnes – 5. března finišuje speciální aukce červených retro dresů Stadionu ze sezony 1993/94 ve kterých odehráli hráči tehdejšího Stadionu souboj proti výběru Sport Hradec Cupu. V aukci jsou i kousky právě hradeckých hokejových osobností. Už v 18:00 končí jejich aukce!

Aukce červených retro dresů hráčů Stadionu

V aukci jsou rovněž červené retro dresy Stadionu Hradec Králové, ve kterých tým Stadionu nastoupí krátce po poledni do souboje proti charitativnímu týmu Sport Hradec Cupu. Zajistit si můžete hrané trikoty všech hráčů tehdejšího extraligového Stadionu, které připomenou devadesátky na hradeckém zimním stadionu.

Vyvolávací cena všech dresů, které budou opatřeny certifikátem pravosti, je 1 994 Kč, minimální příhoz pak 50 Kč. Aukce končí v úterý 5. března 2024 v 18:00, avšak prodej jednotlivých kusů se může protáhnout.

Aukce žlutých retro dresů A-týmu

Jde o žlutou sadu retro dresů, ve kterých A-tým Mountfieldu HK odehrál utkání 49. kola Tipsport extraligy proti Olomouci. Zajistit si můžete hrané trikoty všech hráčů A-týmu Mountfieldu HK, které připomenou první extraligovou sezonu 1993/94.

Vyvolávací cena všech dresů, které budou opatřeny certifikátem pravosti, je 2 024 Kč, minimální příhoz pak 50 Kč. Aukce končí v pondělí 11. března 2024 v 18:00, avšak prodej jednotlivých kusů se může protáhnout.

Platí totiž, že dresy, na které nebylo ve 18:00 během posledních pěti minut přihozeno, v aukci končí a získávají nového majitele, který nabídl nejvyšší částku. V 17:55 začíná u každého předmětu běžet pětiminutová ochranná lhůta. Pokud bude během této doby na konkrétní předmět přihozeno, začíná pětiminutová lhůta u tohoto konkrétního předmětu běžet znovu, v opačném případě se majitelem předmětu stává ten, kdo naposledy přihodil před uplynutím této lhůty. Díky tomu budou mít vážní zájemci o konkrétní předmět možnost během pěti minut reagovat na předchozí nabídku. Toto "prodloužení" je časově neomezené. Přečtěte si, prosím, kompletní pravidla aukce, která naleznete na www.sportovniaukce.cz.

Po ukončení aukce bude všem vítězným uživatelům zaslán e-mail s podrobnými informacemi ohledně převzetí vydražené položky. Tu je nutné vyzvednout v ČPP Aréně, v případě zaslání poštou platí kupující 200 Kč za poštovné a balné. Zapojte se i vy a zajistěte si originální dres Mountfieldu HK!