Fanoušci
út 15.6.2021 | Klub

Fotosoutěž Léto s Mountfieldem HK napíše už 7. ročník

Hradečtí fanoušci už si zvykli, že si na letní dovolenou, výlet nebo třeba relax na zahradě mají automaticky přibalit lví motivy a vyfotit se s nimi. Soutěž Léto s Mountfieldem HK má za sebou totiž už šest ročníků, letos napíše pro někoho šťastný sedmý. I tentokrát je ve hře 15 zajímavých klubových cen, tou první podepsaný dres!

Cestovní ruch vloni zasáhla koronavirová vlna, ani letos se výlety do zahraničí neobejdou bez určitých omezení. Pravidla soutěže proto mají loňskou podobu – nemusí jít nutně o fotku z dovolené, ale postačí jakýkoliv okamžik znázorňující, jak trávíte volný čas spolu s hradeckým hokejem.

Podmínkou je ale i nadále viditelný motiv Mountfieldu HK. Jestli na sebe oblečete hradecký dres, tričko, šálu, kšiltovku nebo cokoliv jiného klubového, splňujete podmínky a můžete se do soutěže zapojit. Před létem si svou výbavu navíc můžete rozšířit díky fanshopu Mountfieldu HK, kde pro vás mají hromadu skvělých produktů. Hlavně nezapomeňte, že fantazii se meze ani tentokrát nekladou!

Když se v klubových barvách vyfotíte a fotku nám skrze formulář pošlete, bude zveřejněna na klubovém Facebooku ve společném albu s názvem Léto s Mountfieldem HK VII. O postupu do finále znovu rozhodne počet „lajků“, které budou uživatelé jednotlivým snímkům udělovat. Fotosoutěž potrvá přes dva měsíce, její konec je naplánován na neděli 25. srpna 2021 22:00 (prodlouženo z 15. srpna 2021).

Zapojte se do soutěže Léto s Mountfieldem HK VII

Pět nejúspěšnějších fotografií se posléze podívá do týmové kabiny, kde sami hráči A-mužstva rozhodnou o finálovém pořadí a tím pádem o tom, která z nich je nejpovedenější. Fotky umístěné dle hodnocení „lajků“ na Facebooku na 6.-15. místě rovněž vyhrávají ceny, v tomto případě ovšem o konečném pořadí rozhoduje výsledek přímo na sociální síti. A jaká ocenění jsou nachystána?

  • Cena za 1. místo: Dres Mountfieldu HK s podpisy hráčů A-týmu
  • Cena za 2. místo: Hraná hokejka hráče A-týmu Mountfieldu HK s podpisem
  • Cena za 3. místo: Mikina Mountfieldu HK
  • Cena za 4.-5. místo: Tričko Mountfieldu HK
  • Cena za 6.-10. místo: Šála Mountfieldu HK
  • Cena za 11.-15. místo: Hrneček Mountfieldu HK

Vybrané snímky budou rovněž zveřejněny v chystané ročence, kde bude několik stran věnováno právě hradeckým fanouškům.

Své fotografie můžete posílat skrze formulář, a to po odsouhlasení podmínek soutěže. Připojit musíte vaše jméno, kontaktní údaje a krátký popis fotky (kde byla pořízena apod.).

Zapojte se do fotosoutěže i vy a ukažte, jak trávíte léto s Mountfieldem HK!