Aktuální zprávy z klubu
pá 5.4.2024 | Klub

Sezonu 2023/24 slavnostně zakončilo setkání s partnery

A-týmu Mountfieldu HK skončila sezona, ve čtvrtfinále svěřenci Tomáše Martince nestačili na silný tým rivala z Pardubic. Nakonec tak hradecký celek zakončil ročník na 8. příčce. Za podporu během roku poděkovalo vedení, management i samotný A-tým svým fanouškům v rámci autogramiády, poté rovněž svým partnerům během slavnostního zakončení sezony v královéhradeckém Duranu.

Slavnostní podvečer v Restaurantu Duran v Hradci Králové zakončil hokejovou sezonu pod Bílou věží. Moderátorem večírku byl jako již tradičně Tomáš Borovec, který u svého mikrofonu přivítal mnoho významných jmen hradeckého klubu. Včetně generálního manažera Aleše Kmoníčka, který všem partnerům děkuje za podporu během sezony 2023/24.

„Chtěl bych všem – zejména partnerům – poděkovat za spolupráci a za to, že nám pomáháte a jste s námi již delší dobu. Věřím, že tomu tak bude i nadále, jste nedílnou součástí našeho klubu,“ říká předseda představenstva a generální manažer Mountfieldu HK.

Sezonu zakončil hradecký klub na 8. příčce, oproti sezoně 2022/23 se tak setkání uskutečnilo o měsíc dříve. „Sešli jsme se po jedenácti měsících, nikoliv po roce. Dalo by se tedy říct, že sezona oproti té loňské úspěšná nebyla. To je pravda. Ale v kontextu všech událostí je konečné osmé místo a způsob, jakým jsme nepřešli do semifinále, v pořádku. I když jsme nepostoupili, tak jsem na náš tým, hráče a realizační tým pyšný. Nemáme se za co stydět a budeme se snažit, abychom se v příští sezoně sešli o něco později,“ věří Aleš Kmoníček před letní přestávkou a novým hokejovým ročníkem 2024/25.

Fotogalerie