Aktuální zprávy z klubu
čt 11.8.2022 | Klub

Vstupenky na přípravu a CHL jdou v pátek do prodeje

Zápasy A-týmu Mountfieldu HK se nezadržitelně blíží, už o víkendu se Lvi představí na mezinárodním turnaji v Kitzbühelu. Na domácí led vyjedou v úterý 23. a ve čtvrtek 25. srpna, když přivítají rakouské týmy – Vídeň a Štýrský Hradec. Poté už čekají družinu Tomáše Martince ostrá střetnutí v rámci Champions Hockey League (CHL). Vstupenky na tato utkání hraná před startem Tipsport extraligy (TELH) jdou do prodeje v pátek 12. srpna v 9:00 on-line. Stejně tak vstupenky na zápas partnerského Kolína proti Vídni, který bude hostit 21. srpna rovněž ČPP Aréna.

  • Jednorázové vstupenky: Jsou v prodeji on-line, v Infocentru HK a na pokladnách ČPP Arény v otevírací době. Vstupenky na TELH půjdou do prodeje na začátku září.
  • Ceny vstupenek: Na přípravné zápasy (23.8. proti Vídni a 25.8. proti Štýrskému Hradci) je cena vstupenky 170 Kč bez ohledu na kategorii místa. Ceny vstupenek na zápasy základní části CHL a TELH jsou zveřejněny níže. Uplatnit lze slevy jako v předchozích sezónách.
  • Zlevněné vstupné: Slevu mohou využít děti/studenti na základě předložení žákovského/studentského průkazu např. ISIC; senioři nad 60 let dle prokázaného věku nebo SENIOR PASU; osoby TP, ZTP, ZTP/P (po předložení průkazu). Slevu je možné uplatnit pouze v Infocentru nebo na pokladně ČPP Arény (nikoliv on-line).
  • Děti: Děti do 130 cm mohou navštívit utkání za 10 Kč bez určení místa.
  • Nárok na vstup zdarma: Volný vstup má vozíčkář + jedna osoba jako doprovod (omezená kapacita míst).
  • Permanentky ve verzi sezónní: Majitelé těchto karet se nemusí o nic starat, permanentky jim budou platit pro všechny přípravné zápasy (včetně utkání SC Marimex Kolín – Vienna Capitals) i zápasy základní části CHL.
  • Permanentky ve verzi základní – věrní fanoušci: Majitelé těchto karet mohou bez omezení navštívit zápasy základní části CHL. Na přípravná utkání si musí zakoupit vstupenky (předkupní právo nebude k dispozici).
  • Permanentky ve verzi základní – noví fanoušci: Majitelé těchto karet mohou bez omezení navštěvovat až zápasy základní části TELH, na všechny ostatní (příprava, CHL) si musí zakoupit vstupenky (předkupní právo nebude k dispozici).
  • Vstupenky na utkání SC Marimex Kolín – Vienna Capitals: Prodej vstupenek na toto utkání hrané 21.8. od 17:30 v ČPP Aréně bude spuštěn rovněž v pátek 12.8. v 9:00. Cena vstupenky činí 100 Kč. Majitelé permanentek Mountfieldu HK ve verzi sezónní mohou tento duel navštívit bez omezení.

Ceny vstupenek na základní část CHL a TELH 2022/23: