Aktuální zprávy z klubu
po 25.9.2023 | Klub

Z fotbalu na hokej! Derby 8. října odstartuje v ČPP Aréně v 19:20

Mountfield HK hlásí změnu začátku utkání 9. kola Tipsport extraligy proti pardubickému Dynamu. Východočeské derby odstartuje 8. října v 19:20. A to i proto, aby fanoušci, kteří budou chtít zavítat na fotbalový zápas Votroků se Spartou, mohli následně zamířit do ČPP Arény na duel Lvů s Dynamem. Primárním důvodem startu utkání v 19:20 je bezpečné zajištění průběhu utkání – splnění povinností pořadatelské služby a bezpečnostních složek na obou stadionech. Klub děkuje České televizi a pardubickému klubu za vyhovění žádosti. Mountfield HK rovněž v úterý spustí prodej vstupenek na říjnová utkání, přičemž prodej na derby bude probíhat ve speciálním režimu.

  • První fáze prodeje: Prodej vstupenek na zápas proti Pardubicím proběhne v dvou fázích. Nejprve bude probíhat prodej od úterý 26. září od 9:00 pouze pro permanentkáře on-line a na pokladnách ČPP Arény v otevírací době před zápasem s Litvínovem. K zakoupení vstupenek on-line budou fanoušci potřebovat šestimístné číslo své permanentky, díky kterému si budou moci zakoupit až čtyři další vstupenky. K nákupu vstupenek na pokladně bude poté potřeba předložit permanentní vstupenku. Stávající permanentkáři budou mít možnost si zajistit další svá místa do středy 27. září 20:00.
  • Druhá fáze prodeje: Druhou fází pak bude volný prodej vstupenek, ten začne ve čtvrtek 28. září v 9:00. A to on-line, v Infocentru HK (od pátku 29. září) a na pokladnách ČPP Arény v otevírací době.
  • Říjnové zápasy: V prodeji budou od úterních 9:00 rovněž vstupenky na ostatní říjnové zápasy proti Karlovým Varům, Vítkovicím a Kometě Brno. A to znovu on-line, v Infocentru HK a na pokladnách ČPP Arény v otevírací době.
  • Vozíčkáři: Z důvodů omezené kapacity plošiny pro vozíčkáře je třeba, aby se zájemci před každým zápasem nahlásili předem na e-mail sekretariat@mountfieldhk.cz, kde následně obdrží i informaci o možnosti návštěvy zápasu.